Voor wie klopt uw hart?

Onder het motto ‘voor wie klopt uw hart?’ zetten de anthuriumkwekers en -veredelaars zich weer actief in om met de verkoop van anthuriums zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Nederlandse en Duitse Hartstichting. De hele maand september gaat van elke verkochte anthurium – herkenbaar aan de Hartstichtingsverpakking – een gedeelte naar de Hartstichting. De afgelopen jaren is er een bedrag opgehaald van meer dan €67.500 waarmee onderzoek is gefinancierd om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen.

Bij vrouwen zijn hart- en vaatziekten nog steeds doodsoorzaak nummer 1. Signalen dat er iets mis is met het hart zijn bij vrouwen vaak anders dan bij mannen. De kennisachterstand over hart- en vaatziekten bij vrouwen moet zo snel mogelijk worden ingehaald, zodat er meer levens van vrouwen gered kunnen worden.

U kunt een steentje bijdragen!

Wat zou het toch fantastisch zijn om uiteindelijk hart- en vaatziekten uit te bannen. U kunt een bijdrage leveren door de aankoop van anthuriums in september. Meer informatie over de actie? Stuur dan een mail naar claudia@anthurium.info en wij vertellen u graag hoe u kunt deelnemen aan deze actie.

Lees meer over onze partnership met de Hartstichting op www.hartstichting.nl.

 

Anthuriumkwekers op de bres voor Hartstichting