Na de succesvolle samenwerking tussen anthuriumkwekers en de Hartstichting van afgelopen jaar, staat ook deze september weer in het teken van dit goede doel. Pot- en snijanthuriumkwekers doneren een deel van hun verkoop aan de Nederlandse en Duitse Hartstichting. Deze actie-anthuriums zijn voorzien van een hartvormig etiket, waarop “Voor wiens hart kom jij in actie?” prijkt.

De anthurium geniet in het teken van deze campagne ruime media-aandacht. Zowel op TV als in magazines en op social media wordt de actie uitgelicht en aandacht gevraagd voor dit goede doel. Net als afgelopen jaar, zijn er weer tientallen partners in de sierteelt die deze actie ondersteunen. “Wij zijn ontzettend trots op de mooie resultaten van afgelopen jaar en zetten ons ook in 2016 weer grootschalig in voor een succesvolle campagne”, aldus anthuriumambassadeur Claudia Broch.

De samenwerking tussen Hartstichting en anthurium is bijna vanzelfsprekend te noemen. Met haar unieke hartvormige blad en sprekende glans biedt de anthurium enorm veel mogelijkheden voor in elk interieur. Kies je voor opvallende kleuren als oranje, hartenrood en felroze of voor natuurlijke tinten als groen en stralend wit, de anthurium heeft het allemaal. “Het is een prachtige samenwerking en ook nog eens originele manier om bij te dragen aan dit fantastische initiatief. Een sterke anthurium voor een sterk hart!”, zegt anthuriumkweker Marco van der Goes.