Met een jaarlijkse Nederlandse productie van bijna vijfendertig miljoen stelen en een assortiment van bijna 80 verschillende soorten is snijanthurium een exclusief en belangrijk exportproduct voor de sierteelt.

Telers van snijanthurium hebben de handen ineengeslagen en hebben de coöperatie genaamd XAnthu opgericht. Het collectief richt zich op het vermarkten van een breed, kleurrijk en veelzijdig assortiment snijanthurium. Als anthurium collectief komen wij graag in contact met potentiële kandidaten voor de functie van:

COMMERCIEEL MANAGER m/v fulltime

Functie

Het anthurium collectief is op zoek naar een echte verbinder. Iemand die een groep van meer dan 20 ondernemers begeleidt en zorg draagt voor verbetering van de marktpositie van snijanthurium. Een integraal onderdeel van jouw taak is het vormgeven van het centrale verkoopbeleid. Jij zit zowel het bestuur als verschillende werkgroepen voor. Naast het zo goed mogelijk bedienen van bestaande ketenpartners door hun toegevoegde waarde en gemak te bieden, richt jij je op nieuwe afzetmogelijkheden.

Als commercieel manager ben je er continue op gericht om het rendement van de leden van de coöperatie en al haar ketenpartners te verhogen. Jij kunt jouw standpunten en visie onderbouwd en overtuigend overbrengen in groepsverband.

Jij draagt zorg voor een transparante boekhouding en rapporteert aan het bestuur van de coöperatie. Jij werkt nauw samen met de marketing manager van de Stichting Promotie Anthurium.

Jouw profiel

• Visie vertalen naar jaarplannen en projecten hierin goed kunnen managen;
• Verbinder met commercieel bewezen talent;
• Centrale aanspreekpunt van de gehele productgroep snijanthurium naar alle ketenpartners;
• HBO werk- en denkniveau;
• Sterk analytisch vermogen;
• Communicatief sterk, planningsgericht en zelfstandig;
• Uitstekende beheersing van de Engelse taal (Duitse taal is een pré);
• Werkervaring in de sierteelt- of verssector is een pré.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie neem dan contact op met Dick Oosthoek (dick@fiore-anthuriums.com). Je sollicitatie, cv en motivatie kun je eveneens naar hem sturen.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.