De anthurium is geen seizoensbloem, en is daarom het hele jaar door te koop. Ze komt in allerlei soorten en maten: van potplant tot snijbloem, in diverse bloemvormen en de meest uiteenlopende kleuren. Zo kun je onder andere kiezen uit roze, oranje, paars, geel, zalm, bruin en zelfs zwart. Maar waar kun je een anthurium plant online bestellen? In dit artikel een aantal online verkooppunten op een rij.

Een anthurium plant online bestellen

Er zijn erg veel webshops waar je een anthurium plant kunt kopen, eigenlijk kun je er niet omheen. We zetten er een aantal op een rij:

Bol.com heeft een ruim aanbod en bezorgt binnen 5 à 6 dagen;
Fleurdirect verkoopt diverse kleuren en maten, en bezorgt ze binnen 48 uur;
Fleur heeft een enorm aanbod in anthurium planten: van spierwit tot dieppaars en qua grootte variërend van 25 cm tot 100 cm;
Intratuin heeft niet alleen in de winkel ruim aanbod, online ook;
Tuincentrum.nl verkoopt naast een witte en rode plant o.a. ook anthurium grond en voeding. Bezorging binnen 48 uur of op een gekozen dag, gratis boven de €50.

Een anthurium verzorgen

Een anthurium plant is erg makkelijk in haar verzorging: ze heeft weinig nodig om toch heel lang mooi te blijven. De plant staat het liefst zo licht mogelijk, maar niet in direct zonlicht. Als ze op een te donkere plek staat, zal ze minder bloemen geven. Het is een echte warmteliefhebber: bij een temperatuur tussen de 20°C en de 22°C voelt ze zich het prettigst.

Lees er meer over: Hoe verzorg ik mijn anthurium?