Ben jij een grote bloemen- en plantenliefhebber? Dan is het zeker de moeite waard om naar Keukenhof te gaan! Keukenhof staat bekend om haar prachtige tulpenshow maar er is nog veel meer te bewonderen. Niet alleen buiten, maar ook binnen laat Keukenhof bolbloemen, snijbloemen en potplanten zien. Zo hebben we genoten van de anthurium- en orchideënshow in het overdekte Beatrix paviljoen. En wij waren niet de enige.

Selfiespots

Dagelijks komen er duizenden binnen- en buitenlandse bezoekers naar Keukenhof toe en vergapen zich aan al het moois. Het aantal selfies wat tussen de bloemen wordt gemaakt is enorm. Voor, tussen, naast, en zelfs dóór de bloemenarrangementen.

Neerlands trots

In het Beatrixpaviljoen het thema ‘Dutch Design’ is de show vormgegeven door mode- en meubelontwerpen van Hollandse designers. Op verschillende podia worden toonaangevende ontwerpen gepresenteerd van designers zoals Ronald Kolk, Maria Marcus, Jan des Bouvrie en Jan Jansen. Met meer dan 1800 snijbloemen en 800 potplanten zijn deze ontwerpen tot leven gekomen en is er invulling gegeven aan de bloemenshow.

De combinatie anthurium, orchidee en medinella in het Beatrix paviljoen heel goed werkt. Je ziet de mensen écht genieten van de show. De hoeveelheid producten met alle vormen en kleuren is voor veel mensen overweldigend en mensen verbazen zich over de grote verscheidenheid in de bloemen. Er is veel meer op de markt dan veel mensen weten.

Wees er snel bij!

De afgelopen zeven weken waren er in drie verschillende paviljoens wonderbaarlijke bloemenshows te vinden. Zondag 21 mei sluit Keukenhof helaas weer haar deuren, dus je hebt nog een paar dagen om Nederlands trots in Keukehof te bewonderen!

Foto: Keukenhof

De anthuriumshow te zien in het Beatrix Paviljoen, één van de drie overdekte paviljoenen op Keukenhof in Lisse. Meer informatie over dit evenement vind je op www.keukenhof.nl.