Een cadeau is altijd nog nét even leuker wanneer deze mooi is ingepakt. Daarmee zorg je namelijk al voor een verrassing bij het geven, en niet alleen bij het uitpakken. Gebruik bijvoorbeeld eens bloemen: die zorgen voor instant geluk. En als het cadeau is uitgepakt, kunnen de bloemen mooi in een vaasje! Dus eigenlijk geef je meteen twee cadeaus in één. We delen een aantal tips voor het gebruik van bloemen om cadeaus mooi in te pakken:

Zo gebruik je bloemen om cadeaus mooi in te pakken

Wat heb je nodig:

• Inpakpapier in een egale kleur;
• Touw;
• Dennentakken of andere groene takken;
• Een aantal anthurium snijbloemen, in je favoriete kleur en formaat

Aan de slag:

Pak het cadeau met pakpapier in zoals je dat altijd zou doen. Bind het touw een aantal keer langs de smalste kant van het cadeau, en maak aan de voorkant een strik. Steek vervolgens op verschillende plekken de dennentakken en anthuriums tussen het touw en het cadeau, en het bloemenpakketje is klaar!

Zo gebruik je bloemen om cadeaus mooi in te pakken

 

Bekijk ook deze video:

@anthuriuminfo

Use Anthuriums to make your Christmas gifts extra special! 🎁 🌟 #christmasgiftwrapping #christmasdecoration #kerstcadeautips #flowerdeco #anthuriums

♬ Like It’s Christmas – Jonas Brothers

Succes en veel plezier met het geven! Lees in dit artikel hoe je in een paar stappen zelf een veldboeket maakt, ook een leuk cadeau!