Een bohemian interieur heeft een sfeervolle, gezellige uitstraling door het gebruik van exotische prints, rijke materialen en een vleugje vintage. Ben jij ook zo gek op de bohemian woonstijl? Dan houd je vast ook van anthuriums, want die passen daar perfect bij. Ze zijn in bohemian kleuren verkrijgbaar; zowel in aardse kleuren voor de basis als in felle kleuren als accessoire! In dit artikel geven we je een heleboel inspiratie om anthuriums in een bohemian interieur te verwerken.

Lees ook: Zo gebruikt blogger Binti Home anthuriums in haar interieur

Anthuriums in een bohemian interieur

Een bohemian interieur draait vooral om de aankleding. Het is een mix van invloeden van over de hele wereld, maar heeft vooral veel weg van een Marokkaans interieur. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit warme, rijke en aardse kleuren. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende patronen en materialen. Bij de bohemian woonstijl mag en kan alles, dus wees niet bang om deze kleuren, patronen en stijlen te mixen!

Zomer in huis
Foto: Styled by Sabine

Qua inrichting kun je bij een bohemian interieur denken aan een mooi grafisch vloerkleed, een loungebank waar je helemaal in wegzakt, een poef met een grafisch printje, en kussens met franjes.

10x anthuriums in een bohemian interieur
Foto: Judith Home
10x anthuriums in een bohemian interieur
Foto: Judith Home

Verder kun je denken aan rotan manden, rieten stoelen, en imitatie-dierenvachtjes.

10x anthuriums in een bohemian interieur

Foto: Huisje_35

De bohemian woonstijl maak je af met persoonlijke souvenirs van bijzondere reizen, zoals een geweven wandkleed of producten gemaakt met schelpen.

Anthuriums in interieur

10x anthuriums in een bohemian interieur

Het mag duidelijk zijn: anthuriums passen perfect in een bohemian interieur! Doordat ze in diverse kleuren komen en variëren in vorm, passen ze bij elke inrichting.

Lees ook: Must have in je interieur: de plantenhanger