Op de vensterbank staat je anthurium natuurlijk prima, maar je kunt nog zoveel meer met deze kleurrijke aanvullingen in je interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van ophangen? Want, waarom zou je kamerplanten alleen neerzetten als je ze ook op kunt hangen? Lees snel verder voor plantenhanger-inspiratie!

Must have in je interieur: de plantenhanger

Macramé

De keuze is reuze wat betreft plantenhangers. Er zijn ontzettend veel verschillende exemplaren, die allemaal een andere uitstraling geven. De meestbekende is de geknoopte versie: de macramé hanger. Deze is gemaakt met een handwerktechniek, die bestaat uit het knopen van draden zodat een patroon verschijnt. Zo heb je bijvoorbeeld plantenhanger Frayed Knot via Plantenhanger.com, een gracieus en klassiek ontwerp wat geschikt is voor ieder interieur.

Leren plantenhanger

Hou je van iets robuster, dan is een leren variant echt iets voor jou. De Knot Kidskin plantenhanger heeft door de knopen in het leer een klassieke uitstraling. Hij verfraait dan ook met gemak ieder interieur. Door de neutrale en natuurlijke kleurstelling kun je eindeloos variëren tussen verschillende planten en bloempotten.

Lees ook: haal meer uit je plant

Groen of bloeiende planten

Met plantenhangers kun je ook makkelijk veranderen van stijl. Zo switch je in een handomdraai van een neutrale plant naar een kleurrijk exemplaar. Of geef je plant een andere pot als je eens zin hebt in wat anders. Hou je van een aardse en warme uitstraling dan past een terracottapot daar goed bij. Ben je meer van een industriële look, dan is een goudkleurige ijzeren pot juist weer leuk. Je kunt kiezen voor mooie groene planten, maar wil je juist wat meer kleur aan je interieur, dan zijn anthuriums daar perfect voor!

 

Winnen!

Ben je na het lezen van dit artikel geïnspireerd geraakt en wil jij ook een macrame hanger in huis? Dan hebben wij een verrassing; we mogen namelijk de plantenhanger Frayed Knot verloten! Ga snel naar ons Instagram account Anthurium Info en lees hoe je kans kunt maken.

 

Lees ook: Geef je interieur een kleurrijke exotische ‘look’ met planten