Als tijden veranderen en de wereld onzeker voelt, willen we de grond onder onze voeten voelen. Aarden, letterlijk. Het is daarom ook geen toeval dat de kleurexperts van Flexa een neutrale tint uitriepen tot Kleur van het Jaar 2021.

Trendkleur Brave Ground is een warme, natuurlijke en neutrale kleur die zorgt voor bolster en balans in elke kamer. Benieuwd hoe je deze veelzijdige kleur in je interieur toepast? Lees dan snel verder voor veel inspiratie!

Lees ook: Style je interieur met de Pantone trendkleur van 2021

De Flexa trendkleur van 2021: Brave Ground

In tegenstelling tot een aantal voorgaande jaren, is dit jaar dus gekozen voor een neutrale kleur van het jaar. De Flexa Kleur van het Jaar 2021 komt met een aantal verschillende kleurpaletten. Hiermee zie je goed hoe je Brave Ground kunt combineren. De kleurpaletten bestaan uit vier verschillende kleurfamilies:

Trust

Trust: aardse kleuren. Deze subtiele, ton-sur-ton tinten passen goed bij mid-century-meubels en luxe afwerkingen zoals koper, marmer en fluweel.

Expressive

Expressive: felroze en rood. Deze kleuren zien er geweldig uit met moderne meubels, grafische patronen en lichte houten vloeren.

Timeless

Timeless: zand- en kopertinten. Dit palet vormt een stevige basis voor elk interieur, traditioneel of modern, en past goed bij ambachtelijke kunst en natuurlijke materialen.

Earth

Earth: blauw en groen. Deze tinten passen goed bij natuurlijk hout, vintage meubels, elegant keramiek en kamerplanten.

Style je interieur met Brave Ground

Brave Ground is de ideale basis voor op de muur. Het is een neutrale bruintint die goed te combineren is en andere kleuren laat stralen.

Stijl je interieur met de Flexa trendkleur van 2021: Brave Ground
Foto: Huisje_35

Maar ook als je geen zin hebt in een totale make-over, kun je je interieur hier en daar updaten. Zet een aantal nieuwe woonaccessoires in een andere kleurfamilie neer, en jouw interieur ziet er weer als nieuw uit!

Meer Brave Ground inspiratie nodig? Bekijk dan dit Pinterest bord!