Elk jaar brengt het Pantone Color Institute een kleur van het jaar uit, en voor 2021 zijn dat er twee. Het gaat om Ultimate Gray en Illuminating, oftewel Ultiem Grijs en Verlichtend Geel. Twee contrasterende kleuren die samen voor de perfecte balans tussen kracht en optimisme zorgen. Het grijs symboliseert een stille geruststelling en veerkracht, terwijl het geel voor zonneschijn en optimisme voor een betere toekomst staat. De Pantone trendkleur van 2021 zal ongetwijfeld veel terugkomen in de mode en interieur. In dit artikel geven we je een aantal ideeën om ze in je interieur te stylen!

Pantone trendkleur van 2021

Volgens Pantone laat het warme en optimistische geel in combinatie met het praktische en betrouwbare grijs zien hoe verschillende elementen samenkomen en elkaar ondersteunen. En aangezien grijs een neutrale kleur is en geel een knallende, is een combinatie van deze twee een goede match in je interieur. Zo kun je grijs als basis nemen en accessoires in de kleur geel kiezen. Dit kun je aanvullen met de kleuren mosgroen, zwart en/of goud. Kies het liefst voor kleuren met een warme ondertoon, die passen het best bij Ultiem Grijs en Verlichtend Geel.

Style je interieur met de Pantone trendkleur van 2021

Dag kerstboom, hallo anthurium kamerplant!
Foto: Anthura

Ultiem Grijs in je interieur

Pantone trendkleur van 2021 Ultiem Grijs, ook wel Ultimate Gray genoemd, kan met vrijwel alle andere kleuren gecombineerd worden. Het is een duurzame kleur die je altijd wel in je interieur kunt verwerken.

Foto: Huisje_35
Anthurium interieur inspiratie:
Foto: Huberdine

Lees ook: Anthurium interieurinspiratie: styling in 3 verschillende interieurs

Foto: Judith Home

Verlichtend Geel in je interieur

Pantone trendkleur van 2021 Verlichtend Geel, ook wel Illuminating genoemd, zorgt voor een zonnetje in huis. Het licht de ruimte letterlijk op!

Here are the newest Anthurium flowers and plants

 

Lees ook: Langbloeiende én luchtzuiverende anthuriums