Nu het buiten weer donker en grauw is, gaan veel mensen weer met hun interieur aan de slag. Het mag allemaal weer wat warmer en extra gezellig. Om de veelzijdigheid van de anthurium te laten zien, vroegen wij drie bloggers om de snijbloemen en potplanten in hun interieur te stylen. Het resultaat is geweldig, heel leuk om te zien hoe de anthuriums elke keer weer mooi uitkomen!

Anthuriumstyling in 3 verschillende interieurs

Anthurium interieurinspiratie van Huberdine

Het huis van Huberdine heeft een landelijk interieur met een Scandinavisch tintje. Het straalt warmte en gezelligheid uit. Dat komt onder andere doordat ze neutrale kleuren, zoals grijs, wit en zwart, combineert met hout en groene planten en bloemen. Daarnaast worden vintage vondsten gecombineerd met nieuwe items. Het voordeel van een neutraal huis is dat je met kleuren kunt variëren door middel van accessoires. Zo zorgen de roze, groene en witte anthuriums voor extra warmte.

 

Anthurium interieur inspiratie:
Foto: Huberdine

Anthurium interieurinspiratie van Zwart Wit en Hout

Arja, het gezicht achter Zwart Wit en Hout, omschrijft haar interieur als basic, tijdloos, hergebruik, stoer en uniek. Het is een mooie basis waar je jaren van kunt genieten en heel makkelijk tijdelijke trends aan toevoegt. De witte anthurium snijbloemen heeft ze in een mooie herfstbruine vaas gezet met wat pluimen. Een mooie combinatie van glans, mat en hartvormige bladeren.

Enne, hoe leuk is dit berichtje op Instagram? “Wilde even zeggen dat mijn anthurium snijbloemen gewoon al drie weken staan!! Echt geniaal! Elke week even schuin afsnijden en het water verversen. Hou zo van dat hartvormige blad. En de zwarte variant vind ik helemaal te gek”, aldus Arja.

Anthurium interieurinspiratie van Huisje_35

Stefanie, het gezicht achter Huisje_35, beschrijft haar interieurstijl als Scandinavisch met een vleugje industrieel en modern. Planten mogen in haar interieur absoluut niet ontbreken, ze is een echte plant lady! En dat is wel te zien aan de foto’s die ze maakte, de anthuriums passen er perfect in!

 

Anthurium interieur inspiratie van Huisje_35
Foto: Huisje_35

Lees ook: Waar kun je anthuriumbloemen online bestellen?