Anthuriums zijn verkrijgbaar in allerlei maten en uitvoeringen. Zo variëren de bloemvormen van hart-, naar tulp- en lintvormig, en komen ze in groot- en kleinbloemige uitvoeringen. Daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in een diversiteit aan kleuren. Zo kun je onder andere kiezen uit roze, oranje, paars, geel, zalm, bruin en zwart, maar een variëteit met meerkleurige bloemen is ook mogelijk. Wil je anthurium bloemen online bestellen? In dit artikel een aantal webshops die anthurium snijbloemen verkopen op een rij.

Lees ook: Zo gaat een bos bloemen een stuk langer mee

Anthurium bloemen online bestellen

Anthurium snijbloemen kun je over het algemeen bij de meeste bloemisten kopen. Maar er zijn natuurlijk ook een aantal online verkooppunten, zoals:

Anthurium bloemen verzorgen

Na aankoop van anthurium bloemen kun je het beste meteen 5 cm van de onderkant van de steel afsnijden. Zet ze vervolgens in een schone vaas met water. Anthuriums hebben geen snijbloemenvoedsel nodig, maar ze verdragen het wel – als je ze bijvoorbeeld in een gemengd boeket verwerkt. Ververs het water ongeveer één keer per week en snijd dan ook weer een cm van de onderkant van de steel af. Zo blijven de anthurium bloemen zeker zo’n twee tot drie weken mooi.

Lees ook: Hoe verzorg ik mijn anthurium?