Wij houden van anthuriums, want die hebben nu eenmaal een hartvorm. Waar ons hart ook sneller van gaat kloppen is blogger Remade with Love. Het is het prachtige Instagram-account van Anne. Wij brachten haar een bezoekje en gaven haar de mooiste anthuriums om een plekje te geven in haar huis. Het resultaat kun je zien op haar en onze socials. Hoog tijd om eens kennis te maken met Anne.

Anthuriums in het huis van blogger Remade with Love

Kun je je huis omschrijven?

We zijn zo’n vijf jaar geleden in ons nieuwbouwhuis komen wonen. Toen was de Scandinavische en industriële stijl helemaal trending. Als je naar ons interieur van toen kijkt, zie je dat meteen terug. We merkten echter al snel dat deze stijl niet geheel bij ons paste. De sfeer vonden we niet gezellig genoeg. Daar kwam verandering in toen we steeds meer warme materialen in huis haalden. Denk aan rotan, linnen en hout en diverse warme kleuren.

Wat is je woonstijl?

Onze huidige woonstijl is een mix van oud, nieuw en zelfgemaakt. We zijn ontzettend graag in de natuur en zien dit dan ook graag terug in ons toekomstige huis, want eind volgend jaar krijgen we de sleutel van ons jaren ’70 droomhuis. Daar moet echter nog wel flink geklust worden. Het nieuwe interieur zal een rustige maar vooral ook warme basis krijgen met hier en daar kleuraccenten, opvallende tegeltjes en contrasten want het moet natuurlijk niet te eentonig worden. We verheugen ons nu al op de grote tuin waar we lekker veel planten, bomen en bloemen willen hebben. En heel graag een moestuin! Natuurlijk ga ik weer al mijn interieur en DIY ideeën voor dit nieuwe huis met mijn volgers delen, maar voorlopig wonen we, met veel plezier, nog in ons nieuwbouwhuis.

Lees ook: Zo gebruikt blogger Elle Interieur anthuriums in haar interieur

Heb je groene vingers?

Wij hebben graag veel kamerplanten in huis want ze zorgen echt voor een fijne sfeer. Maar niet elke plant overleeft het bij ons. Ik merk wel dat ik langzaam groene vingers begin te krijgen.

 

Heb jij een verzorgingstip?

Heel belangrijk is om de planten op een goede plek te zetten. Als een plant het niet goed doet, dan verplaats ik ‘m vaak naar een lichtere of donkere plek. De anthuriumplant heb ik nu 4 weken in huis en deze ziet er nog steeds top uit. We lijken dus een goede match te zijn!

 

Blogger Remade with Love
Foto: Remade with Love

Heb jij ook planten op de werkplek?

Op onze werkkamer staan volop planten: maar liefst 6 stuks. Ze zorgen voor een gezellig en ontspannen sfeer. Anthuriums hebben bovendien luchtzuiverende eigenschappen. Niet alleen mooi, maar ook gezond!

 

Kende je de anthurium al?

Eerlijk gezegd was ik niet heel bekend met anthurium maar nu ik ze in huis heb, zie ik ze ineens overal. Behalve als kamerplant heb ik ze ook als snijbloemen. De anthuriumbloemen zijn net kunstwerkjes, zo mooi!

 

Wat is je favoriete kleur?

Mijn voorkeur gaat uit naar de soorten met warme kleuren: rood, oranje en oranjeroze. Die staan prachtig in mijn favoriete, bruinoranje vazen!

Wil je meer weten over Remade with Love? Neem dan zeker eens een kijkje op Anne’s blog via www.remadewithlove.nl of volg haar op Instagram: @RemadewithLove.