Blogger Souraya runt al meer dan tien jaar Binti Home: haar persoonlijke interieur platform waar ze al haar kennis, expertise en inspiratie op het gebied van interieur, inrichten en styling deelt. Ze heeft een prachtige Scandinavische woonstijl met Arabische accenten. Als je haar vraagt wat ze het allerleukste aan haar werk vind, is dat het creëren van een sfeer met de juiste combinatie van kleur, materialen en producten. We vroegen haar dat met de anthurium te doen, en het resultaat is geweldig! Kijk snel verder voor enorm veel interieur inspiratie.

Zo gebruikt blogger Binti Home anthuriums in haar interieur

Winterstyling met een oosters tintje

Souraya maakte deze styling op haar vintage kast die op haar kantoor staat. Ze combineerde anthuriums onder andere met led kaarsen, een rieten cactus, kerstboompjes en een kameeltje. Winterstyling met een oosters tintje!

Foto: Binti Home
anthuriums in haar interieur
Foto: Binti Home

Anthuriums in de keuken

Het is bijna magisch, het zonlicht dat via de ramen de keuken in schijnt. En hoe gezellig staan de anthuriums in het raamkozijn? Naast woonaccessoires zijn planten en bloemen dé manier om kleur toe te voegen aan een interieur. Zeker anthuriums in bijzonder mooie kleuren brengen in een handomdraai tropische sferen in huis.

Foto: Binti Home

"Zo

Van praktisch naar gezellig

Soms heb je van die hoekjes waarvan je denkt, wat moet ik ermee? Souraya maakte er een praktisch hoekje van met een prullenbak en wandhanger, en kleedde dat aan met anthuriums. Het resultaat: een gezellig hoekje in de keuken!

Meer interieur inspiratie? Bekijk dan ook: Anthurium interieurinspiratie: styling in 3 verschillende interieurs