Ze zijn kleurrijk, zuiveren de lucht én zijn ook nog eens gemakkelijk te verzorgen. De anthurium en de bromelia zijn de ideale planten om je thuiswerkplek mee op te fleuren. En bij een tropische plant hoort natuurlijk een mooie pot. Maak jouw thuiswerkplek helemaal af! Je krijgt nu tijdelijk bij aankoop van een anthurium of bromelia een elho pot cadeau. Wees er snel bij, want op=op!

Hoe werkt het precies?

Bestel jouw anthurium en bromelia online via Bakker.com of onderstaande link en ontvang een elho pot cadeau! De sierpot wordt automatisch toegevoegd aan jouw bestelling. De actie loopt vanaf 4 oktober. Kijk op www.bakker.com voor het anthurium en bromelia assortiment. De actie geldt zolang de voorraad strekt!


Planten zijn goed voor je

Nu thuiswerken voor veel mensen steeds meer de norm is, is het hebben van een fijne werkplek belangrijk. Denk aan een goed bureau en stoel, een tweede scherm. En niet te vergeten: tropische planten zoals anthuriums en bromelia’s. Want planten kunnen een positief effect op je werkprestaties hebben. Onderzoek laat namelijk zien dat mensen blij worden van groen, je je beter kunt concentreren en minder stress ervaart. En bij het zien van de vrolijke kleuren en flamboyante uitstraling van anthuriums en bromelia’s snappen wij dat wel.

Bedankt Plant voor het opfleuren van m’n thuiswerkplek

Eén bromelia of anthurium is al een lust voor het oog. Maar een mix is helemaal feest. En wist je dat deze tropische kamerplanten de lucht zuiveren? Daarmee zijn ze perfect als studeer-of werkmaatje in je thuiskantoor en zeggen we: Bedankt Plant voor het opfleuren van m’n thuiswerkplek.

Foto: Mooiwatplantendoen

 

Een vrolijk gezicht met tropische luchtzuiveraars

Tropisch, felgekleurd, gemakkelijk in de verzorging en luchtzuiverend: anthuriums en bromelia’s zijn het allemaal! Met deze tropische luchtzuiveraars creëer je instant een vrolijke, levendige sfeer op je werkplek. Je kunt ervoor kiezen om planten verspreid over je bureau neer te zetten of maak een plantenfamilie door ze in een groepje bij elkaar te zetten. Kies voor verschillende sierpotten en wissel grote en kleine planten in verschillende kleuren met elkaar af.

Verzorgingstips

Bromelia’s en anthuriums zijn erg makkelijk in de verzorging. Met een paar eenvoudige tips geniet je optimaal van deze kamerplanten:

  • Zet de planten op een plek met voldoende daglicht (in de lente en zomer niet in de volle zon)
  • Geef de planten 1-2x per week een scheutje water. Als de potgrond licht vochtig aanvoelt is het goed. Giet dat bij de bromelia in de kelk van de plant en slechts een klein beetje op de potgrond.
  • Wil je je planten extra verwennen? Besproei ze dan regelmatig met een plantenspuit. Dan wanen de anthuriums en bromelia’s zich weer even in de tropen.

Meer inspiratie of informatie over anthuriums? Volg ons op Instagram via @anthuriuminfo.