Als je content creater & blogger Stijlinge volgt via Instagram dan heb je vast wel gezien dat anthuriums stralen in haar interieur. En op haar site heeft ze onlangs een blog geschreven over de anthurium. Hoog tijd om eens nader kennis te maken aan de hand van 3 vragen!

Anthuriums à la content creator & blogger Stijlinge

Waar haal je je interieurinspiratie vandaan?

“Mijn inspiratie haal ik vooral van Instagram en Pinterest, maar ik lees ook bijvoorbeeld VT Wonen en kijk woonprogramma’s op tv. Ik werk veel op gevoel en als vanzelf ontstaan vaak eigen inspirerende ideeën. In mijn interieur vind je vooral veel roze. Dat combineer ik met wit en grijstinten en samen met hout en rotan vormt dit een mooi geheel.”

Lees ook: De stijl van bloggersduo PRCHTG: bloemen, kleur en dan vooral roze

Ben je gek op bloemen?

“Uiteraard! Regelmatig verwen ik mijzelf met een mooi boeket. Ik vind dat bloemen gezien mogen worden en daarom zet ik ze altijd in een grote mooie vaas en op een plek waar je ze eigenlijk niet kan missen zoals op de eettafel of salontafel. Ik zet er niet te veel accessoires bij zodat de aandacht echt naar de bloemen gaat! Daarnaast heb ik zo’n 10 kamerplanten in huis staan. Het merendeel daarvan zijn anthuriums… En de laatste tijd heb ik veel droogbloemen in huis.”

Foto: Stijlinge

Waar doet de anthurium je aan denken?

“Misschien een beetje vreemd, maar de anthurium doet mij denken aan een vijverlelie. Vroeger hadden wij namelijk een vijver in de tuin waarin een lelie dreef. Op de een of andere manier denk ik daar elke keer aan terug als ik een anthurium zie.”

 

Wil je meer weten van Stijlinge? Volg haar dan via Instagram. Echt de moeite waard! Check ook regelmatig haar inspirerende blog op www.stijlinge.com.