Jessica en Fleur van het blog PRCHTG zijn dol op kleur en bloemen. Op de sociale media kanalen van Anthurium Info zul je de komende tijd regelmatig hun foto’s voorbij zien. Uiteraard met anthuriums in hun kenmerkende frisse styling. Voor wie de dames van PRCHTG nog niet zo goed kent… een korte kennismaking!

De stijl van PRCHTG

Hoe kennen jullie elkaar?

“Een aantal jaar geleden volgden we elkaar op Instagram en waren we fan van elkaar. We hebben over het algemeen een stijl die overeenkomt, hoewel Jessica soms wat uitbundiger is qua kleur en design en Fleur wat eerder teruggrijpt naar naturel. Onder de indruk van hoeveel raakvlakken we hadden, was het ook niet gek dat we na de eerste ontmoeting (een heuse Instagram meeting) snel besloten om onze krachten te bundelen. We verbazen onszelf nog steeds over het verloop: van een wild idee naar een succesvol blog, een waanzinnige webshop, een toffe cursus én geweldige samenwerkingen.”

Lees ook: Het interieur van Styled By Sabine

Waar halen jullie je inspiratie vandaan?

“Inspiratie putten we uit verschillende hoeken. We volgen veel buitenlandse bloggers en merken. Daarnaast vinden we het heerlijk om rond te kijken op Instagram door steeds door te klikken.”

Favoriete kleur of kleurencombinatie?

“Roze is dan toch wel echt de lievelingskleur waar we altijd weer op terugkomen. Jessica grapte al eens dat onze rode draad roze is, en dat is ook écht zo. Roze combineert heerlijk met blauw, geel, groen en… waarmee niet eigenlijk? Qua bloemschikken houden wij wel van gedurfde combinaties. Mix lang met kort en bonte met ingetogen kleuren voor de mooiste boeketten. De vele groene bladeren, die je weleens ziet als basis van een boeket, hoeven wat ons betreft niet. Liever een stoere bloesemtak of een sterke anthurium als basis.”

 

 

Hoe vaak hebben jullie bloemen in huis?

“In de woonkamer staan altijd uitbundige boeketten waar we volop van genieten. Voordat we begonnen met bloggen, haalden we al wekelijks een bos bij de bloemist. Nu is het voor ons nog belangrijker. Bloemen zijn een onderdeel van het merk PRCHTG: zonder bloemen, geen echte PRCHTG-foto! Er hoeft wat ons betreft geen specifieke reden te zijn om bloemen in huis te halen. Ze fleuren de boel iedere doordeweekse dag op. We vonden het erg leuk om met de anthurium aan de slag te gaan. De bloem heeft ons verrast. De glans, de textuur en vooral de kleuren. Magisch! En omdat hij zo lang mooi blijft in je vaas, is het ook een hele dankbare bloem.”

Lees ook: Hoe verzorg ik mijn anthurium plant of snijbloemen?

PRCHTG bloemen
Foto: PRCHTG

Wil je meer van PRCHTG zien? Volg ze dan via Instagram of neem een kijkje op hun blog!