8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een dag die in het teken staat van strijdbaarheid en gelijke kansen voor vrouwen. Door allerlei organisaties worden activiteiten georganiseerd, om aandacht te vragen voor onderwerpen als gelijke beloning, economische zelfstandigheid en seksueel geweld. Ondanks dat deze dag daar niet voor in het leven is geroepen, is het natuurlijk wel een zeer geschikt moment om je respect en waardering te tonen aan de speciale vrouw in jouw leven. Daarom in dit artikel: 3 tips om de vrouw in je leven te verrassen op Internationale Vrouwendag.

3 manieren om vrouwen te verrassen op Internationale Vrouwendag

Waardering uitspreken

Koop een mooie kaart en schrijf deze vol met punten waarom je haar zo waardeert. En dan geen dingen die met haar uiterlijk te maken hebben, ook al is ze zo mooi, maar om haar innerlijk. Wat doet ze waarom je trots op haar bent? Op welke manier gaat ze uit haar comfort zone? Ze zal merken dat je haar ziet om wie zij is en wat ze doet, en dat zal haar zelfvertrouwen een boost geven!

Bloemen geven

Mensen worden over het algemeen blij van bloemen, zo ook vrouwen. Het feit dat jij speciaal voor haar een mooi boeket hebt uitgezocht, zal een glimlach op haar gezicht toveren. En dat zal telkens als ze de bloemen ziet staan weer gebeuren! Daarnaast voelen mensen die omringd worden door bloemen zich minder gestrest en juist meer ontspannen. Iets wat je haar zeker gunt, toch?

Lees ook: 3 redenen dat vrouwen blij worden van bloemen

Stimuleer haar ontwikkeling

De vrouw in je leven stimuleren in haar ontwikkeling past helemaal binnen het thema van Internationale Vrouwendag. Heeft ze het wel eens over een hobby die ze (weer) zou willen oppakken? Een cursus die ze graag zou willen doen? Een mooi boek? Noteer dat soort dingen eens, en kies er een uit die je haar zou willen geven.

Hoe ga jij de vrouw in je leven verrassen op Internationale Vrouwendag? Laat het ons weten op Facebook of Instagram

Houd de zomer nog wat langer in huis
Foto: Styled by Sabine