Nu Moederdag voor de deur staat, vragen veel kinderen zich af wat ze voor hun moeder moeten kopen. Wij zeggen: maak het jezelf niet te moeilijk, en verras haar met een mooi boeket! Vrouwen worden namelijk altijd blij van bloemen. Oók als je daar vorig jaar ook mee aan kwam zetten, dat maakt niets uit. Elk boeket is namelijk anders. Uitleg nodig? We zetten drie redenen op een rij, waarom je met bloemen altijd goed zit.

Het is attent

Het idee dat jij speciaal voor haar naar de bloemist bent gegaan en daar zelf iets hebt uitgekozen, geeft een vrouw een speciaal gevoel. Ze zal zich geliefd voelen!

Je kunt het niet fout doen

Bij het uitkiezen van bijvoorbeeld een sieraad of parfum kun je nog wel eens net de verkeerde uitkiezen. Maar tenzij ze allergisch is voor een bepaalde bloem of er een echt niet mooi vindt, is dat bij een boeket eigenlijk niet mogelijk! En je kunt de bloemist natuurlijk ook altijd om hulp vragen. Of bekijk dit Pinterest bord vol met prachtige anthuriumboeketten eens.

Mooiwatbloemendoen.nl

Het zorgt voor langdurig geluk

Als een vrouw een boeket ontvangt, tovert dat meteen een glimlach op haar gezicht. Maar dat geluksgevoel duurt langer dan alleen dat moment! Na het in ontvangst nemen gaat ze namelijk aan de slag met bloemschikken, en dat is een heerlijk moment voor zichzelf. “Hoe zet ik de bloemen het allermooist in de vaas? En op welke plek in huis passen ze het best?”, is waar ze over nadenkt. Daarna geniet ze elke dag van de bloemen, die telkens weer een beetje meer tot bloei komen.

3 redenen dat vrouwen blij worden van bloemen

Dus twijfel je nog over een cadeau voor Moederdag? Het mag duidelijk zijn: een boeket is altijd goed. Inspiratie nodig? Lees dan dit artikel: Een kleurrijk voorjaarsboeket in een paar stappen.