De anthurium is ontzettend veelzijdig. De exotische bloem komt niet alleen in de meest uiteenlopende kleuren, de vormen variëren ook van hart-, naar tulp- en lintvormig. Dat maakt de anthurium snijbloem ideaal om te verwerken in een boeket. Om je deze veelzijdigheid te laten zien en je inspiratie te bieden om zelf aan de slag te gaan, zetten we in dit artikel een aantal ideeën voor een kleurrijk anthurium boeket op een rij.

Lees ook: Tropisch boeket is niet compleet zonder de anthurium

Inspiratie voor een kleurrijk anthurium boeket

In dit boeket zijn felgroene anthurium bloemen verwerkt, samen met bloemen in roze en oranje tinten. Hierdoor vallen de anthurium bloemen extra op en is het boeket een grote kleurexplosie. Je wordt meteen vrolijk als je ernaar kijkt!

Als je het iets rustiger wilt houden, kun je bloemen gebruiken die qua kleur dicht bij elkaar liggen. Hierdoor is het een rustiger geheel, maar valt er toch nog genoeg te ontdekken!

Als je een kleiner boeket wilt, kun je twee soorten anthurium bloemen combineren met voorjaarstakjes:

Met anthurium bloemen in twee contrasterende kleuren zorg je ook meteen voor een eyecatcher op tafel:

View this post on Instagram

Eén van de 3 stijltrends van 2019 is Soft Landing. Bij deze trend draait het om een zachte landing: in de maatschappij, maar vooral in je eigen leefomgeving. Benieuwd hoe je deze trend in je interieur verwerkt? Lees dan ons nieuwste artikel, via de link in onze bio. // One of the 3 style trends of 2019 is 'Soft Landing'. This style applies to how we settle into society, and especially into our own living environments. Curious about how to include this style in your interior? This blog tells all about it! — #stijltrends2019 #styletrends2019 #softlanding #mooiwatplantendoen #mooiwatbloemendoen #stijl #trends #planten #bloemen #interieurtrends #trends2019 #anthurium #anthuriums #fanthurium #flamingoflower #flamingoblume

A post shared by Anthurium Info (@anthuriuminfo) on

Is jouw motto: the bigger, the better? Combineer dan een aantal verschillende soorten bloemen en takken. Door warme kleuren te gebruiken, zorg je voor een groots maar sfeervol boeket:

Heb jij ook een kleurrijk anthurium boeket in huis staan? Deel er een foto van op Instagram, tag @anthuriuminfo en gebruik de hashtag #fanthurium. Wie weet delen wij jouw foto dan wel!