Anthuriums zijn al prachtig van zichzelf en in oneindig veel kleurvariaties verkrijgbaar. Toch is er een nieuwe trend gaande, waarbij er nog meer kleuren aan de kleurenpallet toegevoegd kunnen worden: de holografische anthuriums. Hiermee gaat er een hele nieuwe wereld open en zijn de combinaties oneindig. Wij hebben de mooiste op een rijtje gezet.

Holografische anthuriums

Huwelijksarrangementen met koningsblauwe bloemen, bloemen in de kleuren van een land, boeketten in goud en zilver. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Het verven van bloemen gebeurt al jaren, maar het is nog nooit zo populair geweest als nu. Zeker in combinatie met droogbloemen, bladgroen en pastelgekleurde bloemen maak je een uniek boeket.

Hoe werkt het?

De bloem kan worden ondergedompeld in een verfbad of de verf kan juist vanuit de stelen optrekken. In het geval van de nieuwste bloementrend – holografische anthuriums – zijn de bloemen in de verschillende kleuren gespoten. Zo kun je alle kanten op kwa kleurencombinaties. Zie hier een paar bijzondere voorbeelden:

View this post on Instagram

This is called “Spiceworld on repeat alllll day”

A post shared by flowerwitch (@__flowerwitch) on

Lees ook: Dit zijn de nieuwste anthurium potplanten en snijbloemen