Met Sinterklaas en Kerst voor de deur, wordt het weer tijd om over cadeautjes na te gaan denken. En dat kan best een lastige klus zijn! Zeker als je origineel wilt blijven en iemand echt blij wilt maken. Om je daarbij te helpen, zetten we eerder al 4 cadeaus waar je iedere plantenliefhebber blij mee maakt op een rij. En in dit artikel vind je 4 hele leuke cadeaus voor bloemenliefhebbers!

Kleurboek

Een kleurboek is echt niet alleen meer voor kinderen. Het nieuwste kleurboek Wereld van Bloemen van bestsellerauteur Johanna Basford is een fantastische sensationele reis door de wereld van bloemen. Het boek nodigt je uit mee te reizen naar fabelachtige rijken en onderweg exotische bloemen en buitengewone planten te ontdekken. Van zwevende tuinen van waterlelies in Zuid-Afrika, tot de delicate chocoladeplant in Japan.

Bloemetjes douchegordijn

Zeker nu de winter voor de deur staat, zal het met dit douchegordijn ’s ochtends toch iets gemakkelijker worden om wakker te worden!

Raamvaas

Deze is voor de bloemenliefhebber met weinig ruimte in huis. De raamvaas zit tegen het raam geplakt, en lijkt daardoor te zweven. Hij kan tegen alle gladde oppervlaktes worden geplakt, dus je kunt ‘m ook op de muur, aan een tegelwand in de badkamer, aan een deur of aan de koelkast hangen. Handig!

Anthurium plant

In plaats van een bos bloemen, kun je ook eens een bloeiende plant geven. De anthurium is een tropische plant met prachtige bloemen. Ze worden vanaf €7,99 verkocht, in dit artikel lees je waar je ze kunt kopen.

Stolk Brothers

Lees ook: Zo gebruik je bloemen om cadeaus mooi in te pakken