Elk jaar kiezen de kleurenexperts van het Flexa ColorLab samen met voorspellers op het gebied van design en sociale trends de Flexa Kleur van het Jaar. Voor het jaar 2019 is dat geworden: Spiced Honey. In dit artikel laten we zien hoe je deze trendkleur in jouw interieur kunt toepassen. Want je kunt er natuurlijk veel meer mee dan alleen een muur verven!

De Flexa trendkleur van 2019: Spiced Honey

Spiced Honey is een warme amberkleurige tint, die veel positiviteit uitstraalt. Een veelzijdige kleur, waar je allerlei verschillende sferen kunt creëren, afhankelijk van het kleurpalet waarmee je het combineert. Een aantal ideeën.

Lees ook: Tranquil Dawn is de Flexa trendkleur van 2020

Spiced Honey combineren

Combineer Spiced Honey met zachte pasteltinten, warme houtkleuren, zachte stoffen en ronde vormen om een fijne, rustgevende ruimte te creëren. Dit past erg goed binnen Soft Landing, één van de drie stijltrends van 2019 op het gebied van bloemen en planten.

Spiced Honey
Foto: Enter My Attic

Door Spiced Honey te combineren met veel rijke tinten met veel pigment, eenvoudige houten meubels, gevlochten manden en aardewerk, zorg je voor een warm en uitnodigend palet. Door deze combinatie ontstaat een ruimte waarin iedereen zich op zijn gemak zal voelen!

Lees ook:  Met deze 4 tips geef jij je planten een lang en gelukkig leven

Spiced Honey
Foto: Styled by Sabine

Wil je een energieke sfeer in de slaapkamer creëren? Spiced Honey zorgt voor balans en harmonie in een kleurenschema vol krachtige felle kleuren, met exotische bloemen en moderne meubels.

Spiced Honey
Foto: Enter My Ettic

Hopelijk heb je zo een beeld van wat je allemaal met de trendkleur van 2019 kunt doen! Meer inspiratie nodig? Bekijk ons Pinterest bord!

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Zo verwerk je de Flexa trendkleur van 2019 'Spiced Honey' in je interieur