Wist je dat je een anthurium kamerplant op water kunt zetten? Het is al een prachtige plant, maar dit maakt het helemaal tot de eyecatcher in huis. Om je te inspireren, vroegen we de bloggers van Judith Home, Dutchguy84 en PRCHTG de anthurium plant op water in hun interieur te stylen. Zij hebben alledrie een hele andere interieurstijl, wat de veelzijdigheid van deze plant laat zien. In een eerder artikel lieten we de styling met anthurium snijbloemen al zien, en in dit artikel delen we het resultaat van de anthurium plant op water.

Lees ook: Een anthurium kamerplant op water: zo doe je dat

De anthurium plant op water

In het interieur van Judith Home

Het interieur van Judith, van Judith Home, bestaat vooral uit natuurlijke tinten zoals bruin, grijs en wit. Het geheel straalt warmte en rust. Zo ook haar slaapkamer, waar ze de anthurium plant op water heeft gestyled. Door het gebruik van natuurlijke en warme materialen zoals hout, riet, veren en warme stoffen, past de plant hier perfect. De witte bloemen passen binnen het kleurenthema, en de groene bladeren geven net dat extra kleuraccent. Daarnaast zijn anthuriums luchtzuiverend, verhogen ze de vochtigheidsgraad én hebben ze een ontspannende werking, wat kan helpen bij een goede nachtrust.

3x de anthurium plant op water in verschillende settings
Foto: Judith Home

In het interieur van Dutchguy84

De woonkamer van Klaas, ook wel bekend als Dutchguy84, is een grote, lichte en open ruimte, mede dankzij de hoge plafonds en het glas in lood. Er wordt gebruik gemaakt van rijke materialen zoals marmer en glas, aangevuld met meubels die see through zijn. Hier sluit de anthurium plant op water helemaal op aan, in natuurlijke kleuren en geplaatst in een doorzichtige vaas. Een frisse groene touch!

In het interieur van PRCHTG

Fleur en Jessica van PRCHTG combineren graag onverwachte kleuren in hun interieurs. Zo is Fleurs interieur in de basis vooral zwart, grijs en wit, en wordt dit aangevuld met opvallende kleuren. Dat kunnen schilderijen, geverfde vlakken of bloemen zijn. Of een roze plantenstandaard met daarin twee roze anthurium planten op water! Van een toefje roze is een huis nog nooit slechter geworden, toch?

De anthurium plant op water, in 3 verschillende interieurs
Foto: PRCHTG

Lees ook: Anthurium snijbloemen in 3 totaal verschillende interieurs