Een herfst interieur creëer je gemakkelijk door middel van gedimde lichten, veel kaarsen neer te zetten en zachte stoffen te gebruiken. Maar anthurium bloemen en planten kunnen hier ook goed bij helpen! Ze zijn namelijk verkrijgbaar in de meeste herfsttinten en in verschillende stijlen. Daarom zit er voor iedereen wel wat bij. Lees snel verder voor onze tips!

Een herfst interieur met anthurium bloemen

Anthuriums in herfstkleuren

De anthurium is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waaronder typische herfstkleuren. Denk aan bordeauxrood, paars, groen, okergeel en donkeroranje. Door een of meerdere anthuriums in deze kleuren in huis te zetten, creëer je meteen al een herfstsfeer!

Lees ook: Tips om je interieur een herfst make-over te geven

Maak een herfstboeket

Een herfstboeket is een ideale manier om een herfst interieur te creëren. Je kunt er al je favoriete bloemen en kleuren in laten terugkomen, en er eventueel zelfs bladeren of takken die je tijdens een boswandeling hebt gevonden aan toevoegen. Natuurlijk eindig je met een aantal anthurium snijbloemen in mooie herfstkleuren, wat de eyecatchers van het boeket zijn.

Lees ook: Herfst in een vaas: inspiratie voor een mooi herfstboeket

Herfst in een vaas: inspiratie voor een herfstboeket

Geverfde anthurium bloemen

Geverfde anthurium bloemen zijn trendy! Niet omdat de bloemen van zichzelf geen mooie kleur hebben – in tegendeel zelfs – maar gewoon omdat het kan. Door middel van een verfspray geef je de bloemen in een handomdraai een hele andere look. Wat denk je bijvoorbeeld van goud? Leuk voor de herfst, maar ook voor de feestdagen die voor de deur staan!

Lees ook: Trend: geverfde anthurium bloemen

Gezellig toch, een herfst interieur met anthurium bloemen en planten? Bekijk dit Pinterest bord voor meer inspiratie.