California Mauve, dat is de Karwei Kleur van het Jaar 2024! Een kleur die tussen grijs en lila in zit en knipoogt naar de zonnige Amerikaanse Westkust. Ben je alweer klaar met het winterse weer en kijk je reikhalzend uit naar de zomer? Dan is dit dé kleur om aan jouw interieur toe te voegen, want hiermee haal je het natuurlijke vakantiegevoel gemakkelijk in huis. Benieuwd hoe je de trendkleur California Mauve in je interieur kunt combineren? Lees snel verder voor inspiratie!

Karwei Kleur van het Jaar 2024

Met California Mauve haal je een vleugje California dreaming in huis, en kun je dat zonnige gevoel het hele jaar een beetje bij je houden. De Kleur van het Jaar 2024 is een toegankelijke kleur, die moeiteloos bij diverse interieurstijlen en andere kleuren in huis past.

Van naturelle aardetinten voor een serene eenheid, tot krachtige aardetinten zoals bruin, oranje, terra en purper – die voor levendigheid zorgen.

Lees ook: Flexa kleur van het jaar 2024: Sweet Embrace

California Mauve

De lichtpaarse ondertoon van California Mauve heeft een seventies-vibe, die momenteel heel erg hip is. Maar poederige pasteltinten passen er ook erg goed bij. Zo zie je maar weer: ook de trendkleur van 2024 is eindeloos te combineren!

Benieuwd naar andere interieurtrends voor 2024? Lees dan ook: