Een verjaardag is natuurlijk het ultieme moment om een cadeau te geven. Maar het zou jammer zijn als het daarbij blijft! Er zijn namelijk nog zoveel meer momenten in een jaar om iemand een hart onder de riem te steken. En wie houdt er nou niet van om verrast te worden? Daarom zetten we in dit artikel 4 feestdagen in het eerste half jaar van 2024 op een rij, die perfect zijn om iemand te verrassen met een onverwacht boeket of plant. Oftewel: 4 ideale anthurium geschenkmomenten in 2024!

Anthurium geschenkmomenten in 2024

Tip: zet deze data alvast in je agenda zodat je op tijd kunt beginnen met de voorbereidingen.

Valentijnsdag – 14 februari

Valentijnsdag is aan de ene kant de meest afgezaagde dag om een cadeau te geven. Maar aan de andere kant is het ook niet leuk om niks te krijgen! Geef daarom een origineel boeket: van anthuriums in de vorm van hartjes. Daar scoor je gegarandeerd punten mee!

Lees ook: 4 originele manieren om een plant cadeau te doen

Anthurium geschenkmomenten
Foto: Cinefleur

Floral Design Day – 28 februari

Floral Design Day gaat over het waarderen van bloemendesign als een unieke en creatieve kunstvorm. En dat maakt het de perfecte dag om je innerlijke creativiteit los te laten op een spectaculair bloemenontwerp. Er zijn zoveel dingen die je met bloemen kunt doen, zoals een corsage maken, bloemen laten drogen om in te lijsten of een bloemenkrans voor in je haar. De mogelijkheden zijn eindeloos! En om deze dag niet alleen te vieren, geef je jouw creatie aan een speciaal iemand cadeau. Of nog leuker: ga samen aan de slag voor een origineel bloemenkunstwerk!

Foto: Cinefleur

Internationale Vrouwendag – 8 maart

Op Internationale Vrouwendag, ook wel International Women’s Day, vieren we de geschiedenis van vrouwen, waarbij belangrijke gebeurtenissen, mijlpalen en prestaties benadrukt worden. Het is de perfecte dag om je respect en waardering te tonen aan de vrouwen in jouw leven – dat kan je geliefde zijn, maar ook een vriendin, collega, buurvrouw, je moeder of een ander familielid. Bijvoorbeeld met een origineel boeket met anthurium bloemen. Schrijf daarbij een kaartje waarop je uitlicht waarom deze vrouw zo bijzonder is. Gewoon “omdat ze er is” is niet genoeg!

Foto: Cinefleur

Plant Een Bloem Dag – 12 maart

Plant Een Bloem Dag, ook wel Plant a Flower Day, is een initiatief dat ervoor zorgt dat de wereld er weer ietsjes groener en kleurrijker uitziet. De voorjaarsvakantie is het ideale moment om zaadjes in je tuin te zaaien. En hoe leuk is het om dit ook cadeau te doen aan je buren? Zo zorgen jullie samen voor een groenere buurt.

Lees ook: Langstbloeiende én luchtzuiverende anthuriums