De meeste mensen hebben wel een gieter in huis, zeker plantenliefhebbers. Maar de gieter die je waarschijnlijk lang geleden kocht, mag eigenlijk wel eens vervangen worden! Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel verschillende en mooie gieters verkrijgbaar, of je nou houdt van strak en simplistisch, kitsch of van veel kleur. Daarom verzamelden we 5 mooie gieters, waarmee water geven voortaan een feestje is!

5 mooie gieters

De glazen gieter

Deze gieter van Dille Kamille is gemaakt van van helder glas en heeft een inhoud van 1 liter. Dat maakt ‘m praktisch, maar ook een echte eyecatcher in huis! Prijs: €14,95.

5 mooie gieters waarmee je je planten wílt water geven

Lees ook: 4 cadeaus waar je iedere plantenliefhebber blij mee maakt

Stijlvol gieten

Deze stijlvolle Burgon & Ball gieter is gemaakt van metaal, is crèmekleurig en heeft een glad FSC-beukenhouten handvat. De inhoud is 0,7 liter en de afmetingen zijn 25 x 10 x 12 cm. Prijs: €12,99, onder andere te koop bij Intratuin.

5 mooie gieters waarmee je je planten wílt water geven

Gieter van goud

Deze gouden gieter van Kikkerland heeft een een vintage uitstraling. Door de lange schenktuit, stroomt het water er gelijkmatig uit. De gieter heeft een inhoud van 1,2 liter en kost €28,50.

Cadeautip: gouden gieter voor de anthurium

Cheetah

De Urban Jungle is al lange tijd een grote trend. En daar past deze cheetah gieter van DOIY helemaal bij! Gemaakt van keramiek en verkrijgbaar in de vorm van een cheetah of zwarte panter. En dat maakt ‘m niet alleen heel handig maar ook heel mooi. Een extra accessoire voor in huis! De afmetingen van de gieter zijn: H 32 x B 12 x D 18 cm, en hij kost €34,95.

5 mooie gieters waarmee je je planten wílt water geven

Minimalistisch & strak

Toch liever iets minimalistischer? Dan is deze Blomus Limbo Plantengieter misschien wat voor jou. Hij heeft een extra lange schenktuit, zodat je gemakkelijk tussen de bladeren van grote planten kunt schenken. Verkrijgbaar in het antraciet, taupe en wit, met een inhoud van 1,5 liter. Prijs: €39,95.

5 mooie gieters waarmee je je planten wílt water geven

Enne een gieter kan ook heel goed dienst doen als een vaas! Lees daarover meer in dit artikel: 4 originele alternatieven voor een vaas.

4 originele alternatieven voor een vaas