Nu de tuincentra weer open zijn is dit hét moment om nieuwe kamerplanten in huis te halen. En met Moederdag voor de deur des te meer redenen om anthuriums te kopen! Het wordt nog leuker: van 5 t/m 11 mei krijg je namelijk bij tuincentrum GroenRijk een gratis mini anthurium bij aankoop van 2 anthuriums. Lees snel verder!

Mini anthurium cadeau bij aankoop van 2 anthuriums!

Anthuriums zijn met hun vrolijk gekleurde bloemen het perfecte cadeau. Leuk om weg te geven voor Moederdag of gewoon lekker zelf houden. Deze maand is er ook nog eens een speciale actie bij GroenRijk. Je krijgt namelijk een mini anthurium cadeau bij aankoop van 2 anthuriums! Ze zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten verkrijgbaar én in de bloemen is ook nog een hartenvorm te herkennen, dus kies maar uit!

Foto: GroenRijk

Langbloeiend én luchtzuiverend

Door de lange bloeitijd en gemakkelijke verzorging is de anthurium een ontzettend dankbare plant. Daarnaast maken ze van je huis een thuis: Bedankt Plant! En wist je dat anthuriums ook nog eens luchtzuiverend zijn? Op breatheandbloom.info vind je hier meer informatie over.

Verzorging

Paar tips om je anthuriums eenvoudig te verzorgen:

• Zet anthuriums op een plek met voldoende daglicht (in de lente en zomer niet in de volle zon).
• Geef eens per week een scheutje water (als de potgrond licht vochtig aanvoelt is het goed).
• Verwen de anthurium eens per twee weken met plantenvoeding.

Waar en wanneer?

De actie loopt van woensdag 5 t/m dinsdag 11 mei in alle GroenRijk vestigingen. Bij aankoop van twee anthuriums krijg je een mini anthurium met potmaat 9 centimeter helemaal gratis. Kijk op onderstaande kaart voor de GroenRijk vestigingen bij jou in de buurt of klik hier voor alle vestigingen op een rij.

Actievoorwaarden

– De actie is geldig van 5 t/m 11 mei 2021 bij de GroenRijk Tuincentra (niet in de webwinkel).
– Bij aankoop van twee anthuriums krijg je een mini-anthurium cadeau
– Voor deze actie geldt: op=op. Er wordt geen geldbedrag of vervangend product voorzien als de mini-anthuriums op zijn.