Het bruiloft seizoen is geopend! Veel mensen kiezen ervoor om in de maanden maart t/m september te trouwen. Niet gek, want de kans dat het zonnetje dan schijnt is groot! En wat past er beter bij een zomerse bruiloft dan bloemen? Bij bruiloft decoratie met bloemen mag je lekker groots denken. Een opvallend centerpiece, tafeldecoratie met bloemen en natuurlijk het bruidsboeket. In dit artikel vind je veel inspiratie voor bruiloft decoratie met anthurium bloemen. Kijk snel verder!

Bruiloft decoratie met anthurium bloemen

Als arrangement op tafel

Als je een bruiloft met zittend diner hebt, mogen bloemen op tafel natuurlijk niet ontbreken. Het zorgt voor sfeer, kleur en je kunt ze precies in de stijl uitkiezen die bij de rest van het thema past. Zo kun je denken aan een opvallend groot bloemstuk, meerdere vazen of kleine potjes met bloemen erin.

Bij het servet

Een andere optie is om een bloem door een servetring heen te steken. De anthurium is hier ideaal voor dankzij haar stevige steel. Je zou hier eventueel ook nog een naamkaartje aan kunnen hangen, zodat de gasten hun plekje gemakkelijk kunnen vinden.

Inspiratie: bruiloft decoratie met anthurium bloemen

Inspiratie: bruiloft decoratie met anthurium bloemen

Lees ook: Zo creëer je een floral bruiloft met anthurium bloemen

In een centerpiece

Als je een mooi centerpiece op tafel wilt neerzetten, wil je natuurlijk niet dat deze recht voor iemands gezicht staat. Denk er daarom eens aan om deze voor de tafel op de grond te zetten. Dan heb je alsnog dat weelderige effect, maar kunnen je gasten elkaar wel aankijken.

Bloemstuk inspiratie: bruiloft decoratie met anthurium bloemen

Anthuriums als bruidsboeket

Last but not least: het bruidsboeket! Dankzij de vorm en diversiteit aan kleuren zijn anthurium bloemen hier ideaal voor. Op zichzelf, of in combinatie met andere bloemen in een boeket.

Lees ook: Inspiratie voor een bruidsboeket met anthurium snijbloemen

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook dit Pinterest bord!