Na de succesvolle samenwerking tussen anthuriumkwekers en de Hartstichting van afgelopen jaar, staat ook dit jaar de maand september weer in het teken van dit goede doel. En jij kunt je steentje bijdragen. 

Een hart voor een hart

De samenwerking tussen Hartstichting en anthurium is bijna vanzelfsprekend te noemen. Met haar unieke hartvormige blad en sprekende glans heeft de anthurium een overeenkomst met het menselijke hart. Maar dat is niet alles. Daarnaast biedt de anthurium enorm veel mogelijkheden voor in elk interieur. Kies je voor opvallende kleuren als oranje, hartenrood en felroze of voor natuurlijke tinten als groen en stralend wit, de anthurium heeft het allemaal.

Samen strijden voor een wereld zonder hart- en vaatziekten

Van 1 t/m 30 september doneren de anthuriumkwekers een deel van hun verkoop aan de Nederlandse en Duitse Hartstichting. Deze actie-anthuriums zijn voorzien van een speciale Hartstichtingverpakking. Van elke anthurium met Hartstichtingverpakking gaat een gedeelte van het aankoopbedrag naar de Hartstichting.

Wil jij deze actie steunen? Koop dan van 1 t/m 30 september de speciale anthuriums bij Dekamarkt, Hoogvliet of Groenrijk. Je herkent de anthuriums aan het Hartstichting-logo op de verpakking.

De actie van de Anthuriumkwekers loopt van 1 tot en met 30 september 2017. De ‘planten en bloemen met een hart’ zijn onder meer verkrijgbaar bij Groenrijk, Hoogvliet en Dekamarkt.