Het is bijna Pasen! 21 en 22 april is het zo ver. Een lekker lang weekend om rustig aan te doen, te brunchen en tijd te spenderen met familie en/of vrienden. Om dat nog wat sfeervoller te maken, gingen wij op zoek naar leuke DIY projecten om voor Pasen te maken. Of gezellig samen tíjdens Pasen. We kwamen uit op 3x een Pasen DIY met bloemen en planten in de hoofdrol. Veel plezier!

Lees ook: Een Paasbrunch vol bloemen: 4 tips voor een sfeervolle aankleding

Eiervaasjes

Suzanne van het blog &Suus maakte hele leuke eiervaasjes. Een simpele DIY waarbij je eieren leegblaast, op een schaaltje vastplakt en er bloemen inzet. Zij gebruikt narcissen en ranonkels, maar Anthurium bloemen zijn hier ook zeker geschikt voor! Je moet ze alleen even een stukje korter knippen. Lees alle tips van Suzanne via deze link.

Foto: Suzanne de Jong / &Suus

Lente centerpiece

Dit bijzondere centerpiece is een echte eyecatcher op de Paastafel. Met een boomstam als etagère, vol met lente planten en bloemen, haal je de natuur aan tafel. Lees via deze link hoe je zo’n prachtige etagère maakt.

Foto: mooiwatplantendoen.nl

Anthurium op water

Creëer in een handomdraai een unieke eyecatcher! In plaats van een anthurium plant in een pot te zetten, kun je ‘m ook op water zetten. Dit ziet er mooi uit én is stiekem ook heel handig voor mensen die vaak vergeten hun planten water te geven. Ga met Pasen voor een anthurium in een pasteltint, of juist voor een contrasterende kleur. Lees via deze link hoe je een anthurium op water maakt.

Anthurium op water
Foto: Bakker.com

Meer inspiratie voor Pasen nodig? Bekijk dan deze Pinterest borden: Spring anthurium of Pretty Pastel Flowers!