Die ene dag in het jaar zetten we alle moeders in het zonnetje. Ze is er altijd, de liefde is onvoorwaardelijk en te allen tijde je steun en toeverlaat. Moederdag is hét moment om haar eens goed te verwennen en wij hebben nog wel een aantal leuke ideeën.

Steek de handen uit de mouwen

Een zelf uitgekozen cadeau wordt altijd gewaardeerd. Een dagje weg is óók een heel goed idee. Wil jij je moeder dit jaar extra verwennen, verras haar dan met een anthurium workshop. Een tropische creatie op een mooie keramieken schaal of een kleurrijk stuk met stoere houtaccenten. Steek je handen uit de mouwen en maak samen een prachtig arrangement. Succes gegarandeerd (én een fijn cadeau voor jezelf).

Een vrolijk geheel

Houdt jouw moeder meer van planten? Dan hebben wij nog wel een leuk idee. Je kunt eenvoudig en een personal touch aan je eigen anthurium geven. Neem een strook vloeipapier en een stuk touw. Rol je kweekpotje in een stuk vloeipapier en bind het vast. Zo kun je gemakkelijk verschillende kleuren anthuriums bij elkaar zetten, en blijft het een prachtig geheel. Helemaal niet moeilijk en ook nog eens origineel!

 

Boeketje geluk

Bloemen maken je blij, dus een prachtig boeket is altijd een goed idee. Bij de bloemist staan heel wat boeketten kant en klaar om meegenomen te worden, maar je kunt natuurlijk ook je eigen boeket samenstellen. Jij kent tenslotte de lievelingsbloem van je moeder en zij heeft ongetwijfeld een favoriete kleur. Stel je eigen voorjaarsboeket op met een handjevol grootbloemige anthuriums. Steek er wat groen bij in verschillende lengtes en zo wordt jouw zelfgemaakte boeket een echte eyecatcher.

 

Heb je zelf nog een tip, laat het ons dan gerust weten via Facebook, Instagram of Pinterest!