Op 5 oktober is het weer tijd om juffen en meesters in het zonnetje te zetten. Stichting ‘Een 10 voor de juf’ roepen ouders en kinderen op om hun juf of meester die dag te verrassen met bijvoorbeeld een plant of bloemetje. Dat initiatief juicht anthurium natuurlijk toe!

Onze 5 tips

1. Zing een liedje
2. Maak een mooie tekening
3. Geef een dikke knuffel
4. Maak home made koekjes (hulp ouders/verzorgers erg welkom)
5. Geef een anthurium

Anthurium, een echte allemansvriend

Anthuriums zijn er in allerlei maten en kleuren en zijn gemakkelijk in verzorging. Stiekem verliefd op de juf? Geef dan een rode anthurium. Een hele stoere meester? Verras hem dan met een witte anthurium en geef de tip om de plant in een robuuste grijze pot te zetten. Zeker weten dat de juf of meester hier blij van wordt.

Foto: 10 voor de juf

Meer over Een 10 voor de juf

Ieder jaar is op 5 oktober World Teachers’ Day. De Nederlandse variant hierop is de ‘Dag van de Leraar’. Niet voor niets vindt ‘Een 10 voor de juf’ jaarlijks plaats op deze dag. Stichting ‘Een 10 voor de juf’ beaamt het motto van dit jaar: investeer in leerkrachten en spreek waardering uit, voor investering in de toekomst.

Verras

Geef op 5 oktober dus ‘Een 10 voor de juf’ met een anthurium of een andere plant of bloemetje en vergeet die dikke knuffel en mooie tekening ook niet. Wat zal de juf of meester stralen deze dag!

Meer info over ‘Een 10 voor de juf’: www.een10voordejuf.nl