Ken jij Daniëlle van Elleinterieur al? Ze blogt over interieur en geeft op Instagram een kijkje in haar prachtige woning. Je kunt direct zien dat Danielle fotograaf en stylist is. Op de social media van Anthuriuminfo zul je regelmatig fraaie foto’s van Danielle voorbij zien komen. Hoog tijd om eens nader kennis te maken met de dame achter Elleinterieur!

Kennismaken met blogger Elleinterieur

Mijn naam is Danielle van der Reijden en op Elleinterieur blog ik wekelijks over interieur en lifestyle. Daarnaast ben ik fotograaf en heb ik samen met Judith Huls een stylingbureau. Naast interieur en fotografie, ben ik gek op alles wat met fashion, beauty, travel, sun en fun te maken heeft.

Kun je je huis omschrijven en hoe lang woon je er al?

We wonen in het landelijke Balkbrug in een twee onder een kap woning. Hoewel we er in december twee jaar wonen, zijn we nog steeds bezig met verbouwen. Vanwege de Corona periode waren er weinig mensen die konden helpen, maar gelukkig hebben we zelf heel veel gedaan.

Lees ook: Zo gebruikt blogger Binti Home anthuriums in haar interieur

Hoe zou je je eigen woonstijl omschrijven?

Je zou mijn stijl kunnen omschrijven als Scandinavisch met Japanse invloeden. Je ziet het terug in sober kleurgebruik met vooral wit, crème, beige en bruin. Af en toe voeg ik een tikkeltje zwart toe voor het contrast.

Hoeveel bloemen/planten heb je in huis?

We hebben op het moment een flink aantal planten in huis, vooral planten die eenvoudig te verzorgen zijn zoals Monstera, Kalanchoë en Ficus. Ze staan zowel beneden in de woonkamer als boven in de slaapkamers.

Kende je de anthurium al?

Natuurlijk heb ik ook anthuriums in huis. Mijn oma had ze ook altijd in huis en bij het zien van deze planten, herinner ik me haar elke dag… Ik kende vooral de rode anthurium, maar het is zo leuk dat er volop andere kleuren zijn. Ik vind nu vooral de donkere kleuren prachtig. Donkerbruin, zwart, maar ook witte anthuriums zijn mooi en passen hier perfect in huis.

Hoe vaak haal je verse bloemen/planten in huis?

Op zaterdag gaan we naar de markt in Zwolle, heerlijk om daar lekker overheen te slenteren. Vaak neem ik dan ook een bos bloemen mee. Altijd gezellig voor in huis of om cadeau te geven.

Kun je een toelichting geven op de styling van de anthurium in huis?

Onlangs had ik paar stelen snijanthuriums gehaald en met wat siergrasjes in een vaas gezet. Meer heb je eigenlijk niet nodig en het ziet er meteen uit als een kunstwerkje. Mijn favoriete vaas is een crèmekleurige Storefactory met twee gedeeltes voor snijbloemen. Staat prachtig!

Wil je meer zien van het interieur van Daniëlle? Ga dan zeker naar www.elleinterieur.nl of volg haar via Instagram (@ellefotografie).