Ginger Gold, dat is de Karwei trendkleur van 2022! Een pure, pittige natureltint die ieder interieur laat stralen. De kleur past perfect in verschillende interieurstijlen, zoals bohemian, industrieel of vintage. Daarnaast kun je er alle kanten mee op, of je het nou als basiskleur gebruikt of als accent. Lees in dit artikel meer over trendkleur Ginger Gold, zodat je er zelf vol inspiratie mee aan de slag kunt!

Karwei trendkleur van 2022: Ginger Gold

Ginger Gold is een warme kleur die dicht bij de natuur ligt en rust en warmte in huis brengt. Voor deze beige-gele kleur was natuur dan ook de grootste inspiratiebron. Het brengt je rust en dat geeft je een prettig gevoel. Door natuurlijke tinten in je interieur toe te passen haal je deze rust en warmte van de natuur in huis. Zo wordt het een veilige en comfortabele plek, waar je graag wilt zijn en geconcentreerd kunt werken.

Lees ook: Flexa kleur van het jaar 2022: Bright Skies

In je interieur

Ginger Gold sluit heel goed aan met veel verschillende kleuren. Vind je het soms lastig om kleuren met elkaar te combineren? Een aantal voorbeelden:

Wit brengt rust in een ruimte en staat symbool voor een nieuw begin. De combinatie van deze goud/beige kleur met wittinten zorgt voor een warme sfeer en verdieping in elke ruimte.

Karwei kleurenpallet van 2022

Met diepere kleuren of dessins voel je direct de rust in je huis. Voorbeelden hiervan zijn het groene Forest Pine Green en de aardetinten Mushroom Beige en Brandy Brown. Deze combinatie brengt je even terug naar een levendig bos. Door Ginger Gold te combineren met een diepere kleur leg je de nadruk meer op de rust in een ruimte. De donkerste kleur uit het trendpalet van 2022, Industrial Black, is een echte statementkleur.

 

De gouden kleur straalt warmte en luxe uit. Dus als je ‘m wel wilt gebruiken maar liever iets minder opvallend is-ie perfect als een accentkleur! Bijvoorbeeld in de vorm van een plantenpot:

Meer Ginger Gold inspiratie nodig? Bekijk dan ook dit Pinterest bord!