Ben jij een echte do it yourself-er, maar vind je het niet leuk om alle losse onderdelen bij elkaar te zoeken? Dan is dit echt wat voor jou! Met een Boomhutje KIT maak je een eigen huisje voor jouw anthurium. 

Een Boomhutje KIT: de leukste do-it-yourself voor in jouw anthurium

Boomhutje voor in je anthurium

Een klein hutje bouwen waarbij je kan wegdromen. Voor als je zin hebt om iets anders in elkaar te puzzelen. Het is een miniatuur huisje als accessoire voor in je kamerplant. Het boomhutje is klein, 14cm bij 9cm bij 12cm zodat het een lichtgewicht is en daardoor ik elke plant kan worden bevestigd.

Foto: Boomhutje

Winactie

Wil jij ook zo een kleine Boomhut en een toffe touwbrug in jouw kamerplant? Volg @anthuriuminfo en @boom_hutje en en laat in de comments weten met wie je een boomhutje zou willen maken en wie weet win jij een van de 2 boomhutjes!

Deze winactie is afgelopen. Woensdag 9 juni zijn de winnaars bekendgemaakt op Instagram.

Cadeautip!

Vind jij het lastig om een origineel cadeau te bedenken? Een kleine do-it-yourself boomhut is een superleuk cadeau voor jezelf, maar ook zeker om te geven. Een kleine wereld bouwen in jou eigen plant. De kit is compleet met alle onderdelen; muren, daken, toren, schoorsteen, touwladder, schommel en de hekken en wordt geleverd met houtlijm en de handleiding. Zo kun je meteen aan de slag!

Meer informatie over boomhutje vind je hier.