Op 21 maart 2019 opent de bloemententoonstelling Keukenhof voor de 70ste keer haar poorten. Ben jij een grote bloemen- en plantenliefhebber? Dan is het zeker de moeite waard om naar Keukenhof te gaan!

Thema: Flower Power

Het thema van dit jaar is Flower Power, de kracht van bloemen. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren ’70. Een prachtig thema om de 70ste Keukenhof mee te vieren. ‘s Werelds mooiste lentepark staat bekend om haar prachtige tulpenshow maar er is nog veel meer te bewonderen. Niet alleen buiten, maar ook binnen laat Keukenhof bolbloemen, snijbloemen en potplanten zien.

Anthurium & orchideeënshow in Beatrix paviljoen

In de overdekte paviljoens wisselen vele bloemen- en plantenshows elkaar af. Hier tonen de kwekers een enorme verscheidenheid aan bloemen en planten, in alle kleuren en vormen. En natuurlijk van topkwaliteit! Voor anthurium en orchideeën wordt al jaren de 1.000 vierkante meter van het Beatrix Paviljoen ingericht met de mooiste selectie orchideeën en anthuriums. Geïnspireerd door het thema ‘Flower Power’ presenteren de kwekers ook dit jaar weer hun paradepaardjes onder de snijbloemen en potplanten.

Get the picture

Dagelijks komen er duizenden binnen- en buitenlandse bezoekers naar Keukenhof toe en vergapen zich aan al het moois. Foto’s van Keukenhof gaan de hele wereld over en bereiken miljoenen consumenten. Het aantal selfies wat tussen de bloemen wordt gemaakt is enorm. Voor, tussen, naast, en zelfs dóór de bloemenarrangementen. Neem in het Beatrix paviljoen ook zeker een kijkje vanaf de fototoren, zodat je het beste uitzicht hebt op de bloemen- plantenshow!

Tot en met 19 mei kun je prachtige Orchideeën en Anthuriums bewonderen in het Beatrix paviljoen:

Bezoekadres

Stationsweg 166A
2161 AM Lisse

Openingstijden

De Keukenhof is elke dag geopend van 08.00 uur – 19.30 uur

Keukenhof is open van 21 maart tot en met 19 mei 2019. De anthuriumshow te zien in het Beatrix paviljoen, één van de drie overdekte paviljoenen op Keukenhof in Lisse. Meer informatie over dit evenement vind je op www.keukenhof.nl.