Op zoek naar leuke cadeaus voor een housewarming? Lastig! Want je wilt natuurlijk wel iets geven waar diegene echt blij van wordt en wat leuk staat in de nieuwe woning. Om je te helpen hebben we 4 leuke cadeaus op een rij gezet, waar mensen die van bloemen en planten houden heel blij van worden. Veel geef-plezier!

Leuke cadeaus voor een housewarming

Een mooie maar makkelijke kamerplant

Niets zo vervelend als een plant cadeau krijgen die binnen een week dood is omdat je niet weet hoe deze te verzorgen. Geef daarom liever een anthurium plant. Dit is namelijk een plant die weinig zorg nodig heeft om mooi in bloei te staan. Daarnaast is de anthurium een diverse plant, die in allerlei maten en uitvoeringen verkrijgbaar is. Ook de kleuren lopen uiteen van roze tot oranje, en van wit tot bruin.

Lees ook: Hoe verzorg ik mijn anthurium plant?

cadeaus voor een housewarming
Foto: Groene Tint

Een bijzondere gieter

De meeste mensen hebben wel een gieter in huis. Maar misschien mag die wel iets stijlvoller zijn? Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende gieters te koop, denk aan modern, vol kleur of opvallend. Zo zijn er gave gouden varianten te koop, maar bijvoorbeeld ook metalen, of juist een in een leuk en opvallend kleurtje. Of duik een kringloopwinkel in voor een uniek exemplaar!

Een opvallende vaas

Bij bijzondere gelegenheden horen bloemen. Maar meestal krijgt iemand met een nieuwe woning die al genoeg. Een beter idee is dus een vaas, om al die bloemen in te zetten. En dan het liefst een opvallende, die echt een toevoeging is aan het interieur!

Foto: Diyou

Een plantenhanger

Een plantenhanger is ideaal voor de plantenliefhebber die klein woont. Hiermee hang je je plant namelijk gewoon op, en dat scheelt weer ruimte! Natuurlijk ook ideaal voor plantenliefhebbers die groter wonen, maar zoveel planten hebben dat er niks meer bij past.

Lees ook: Zo gebruik je bloemen om cadeaus mooi in te pakken