Ben je toe aan een andere sfeer in huis, maar wil je geen al te grote veranderingen doorvoeren? Een muur in een andere kleur verven doet veel voor de sfeer, maar is misschien net een te grote stap. Gelukkig zijn er andere subtiele manieren om meer kleur in huis aan te brengen! In dit artikel delen we 3 tips.

Zonder grote veranderingen meer kleur in huis

In een neutraal interieur kunnen kleurrijke accenten voor wat pit zorgen. Op de 3 onderstaande manieren lukt dat zeker!

Bloemen en planten

Dé manier om meer kleur in huis te brengen zijn bloemen en planten, zoals anthuriums. De mooie groene bladeren zorgen voor een frisse kleur en de kleurrijke bloemen zorgen voor wat extra pit. Anthuriums zijn in enorm veel verschillende kleuren te verkrijgen, dus er is altijd wel een goede match met het interieur te vinden. Of je nou op zoek bent naar roze, oranje, paars, geel, zalm, rood, bruin, zwart of een variëteit met meerkleurige bloemen! Nog een voordeel van bloemen en planten: je zet ze zo op een andere plek en zit dus nergens aan vast.

Lees ook: Zo combineer je trendkleur Nordic Green in je interieur

Wisselende accessoires

Ook met accessoires kun je voor meer kleur in huis zorgen, zonder dat het permanent is. Denk aan kleurrijke sierkussens voor op de bank, kandelaars in leuke kleuren en een mooie vaas. Liever een grotere verandering? Kijk dan eens naar een groot gekleurd vloerkleed. Dit zorgt meteen voor warmte en gezelligheid!

Een kleurrijk kunstwerk

Ook op de muren kun je kleur aanbrengen zonder dat je de hele muur verft. Bijvoorbeeld door middel van een kleurrijk kunstwerk! Ga op zoek naar een kunstwerk dat je aanspreekt of maak er zelf een!

Lees ook: 4 leuke manieren om meer planten in je interieur te verwerken