We noemden Digital Lavender en Viva Magenta al als trendkleuren van 2023, maar er is er nog een! Nordic Green is door Karwei als de trendkleur van 2023 verkozen. Een frisse groengrijs tint, die doet denken aan de zee en het bos. Benieuwd hoe je deze kleur in je interieur kunt combineren? Lees snel verder voor inspiratie!

Karwei trendkleur 2023

Nordic Green is een prachtige natuurtint, die je veel in Scandinavië ziet. Daar komt de grijsgroene tint terug in zowel de natuur als in de houten huizen. Het straalt rust uit en geeft kleur in huis, zonder opdringerig te zijn. En door die rustgevende eigenschappen is de trendkleur goed te combineren met zowel warme als koele tinten. Dankzij hun groene bladeren passen anthuriums hier goed bij: ze creëren moeiteloos een mooi ton-sur-ton effect.

Nordic Green
Foto: Styled by Sabine

 

Nordic Green combineren

Nordic Green is een kleur die makkelijk combineert, waardoor je veel kanten op kunt. Combineer de trendkleur bijvoorbeeld met wit en natuurlijke tinten voor een moderne look. Of creëer een warme sfeer door Nordic Green te combineren met andere groentinten. Ton-sur-ton! Varieer ook in stoffen, zoals velvet of teddy.

 

De trendkleur van 2023 is eindeloos te combineren met materialen als naturel hout, linnen en wol in natuurlijke tinten. Zo haal je buiten naar binnen! En als je het kleurgebruik in je interieur verder rustig houdt, is het juist leuk om te spelen met kleuren en accessoires met meer complexere vormen!

Lees ook: Interieurtrend Simple & Slow: een warm en rustgevend huis

Nordic Green
Foto: Dutchguy