Op 14 februari is het Valentijnsdag. Dat vinden we een hele goede reden om Arielle (27) te verrassen met anthuriums in haar favoriete kleur. Nu is er altijd een goed moment om ze te geven, maar met hun hartvormige bloemen, mogen anthuriums op de ‘dag van de liefde’ zeker niet ontbreken.

Hartvormige bloemen

Arielle woont samen met haar partner in Groningen. Zo’n 6 jaar geleden begon ze haar passie voor fotografie en mode delen via Instagram. Door de vele positieve reacties, begon haar kanaal te groeien en had ze ‘ineens’ 300.00 volgers. Sindsdien heeft Arielle ook een eigen wereldje gecreëerd met haar eigen website waar ze haar outfits, trends, reviews en hotspots deelt. Omdat Arielle vorig jaar een eigen huis kocht, laat ze haar liefde voor interieurs en styling zien via een nieuw woonkanaal.

Lees ook: 4 redenen waarom anthuriums perfect zijn voor Valentijnsdag

hartvormige bloemen
Foto: Arielle Dannique

Een perfecte match

Arielle: “Ik ben gek op bloemen en we hebben ze vrijwel altijd in huis. Nu staan de anthuriums te stralen op de eettafel. Ik vind ze prachtig! De bloemen in een vaas van Pols Potten. In elke tuit heb ik een steel gezet. Daarbij heb ik ze wel op verschillende lengtes afgesneden voor een speels effect. De witte vaas en bloemen vormen zo een echte eye-. Kaarsen zorgen daarbij voor een extra romantische uitstraling. Wat mij betreft zijn de hartvormige anthurium bloemen en Valentijnsdag een perfecte match .”

hartvormige bloemen
Foto: Arielle Dannique

Anthuriums zijn er niet alleen in het wit. Ook ideaal voor Valentijn zijn rode en roze soorten. Of kies gedurfd voor paarse anthuriums. Behalve een verscheidenheid aan kleur, kent de bloem ook qua formaat grote verschillen. Behalve de bekende anthuriums met een hart van 10 cm, zijn er ook reusachtige varianten van maar liefst 20 tot 30 cm. Anthuriums zijn sterke bloemen waarvan je wekenlang geniet. Het geheim zit ‘m in de sterke steel zonder blad. Die houdt het water in de vaas schoon.

Lees ook: Hartvormige bloemen voor Valentijnsdag

Wil je meer weten over Arielle? Bezoek dan haar website. Of volg haar op Instagram via @arielldannique en @arielledanniquestyleshome.