Natuurlijk kan iedereen een cadeau geven met Valentijn, kerst of een verjaardag. Maar daar wordt al een klein beetje op gerekend. Soms is het juist leuk om iemand met een cadeau te verrassen op een dag dat zij het totaal niet verwacht.  Daarom hebben wij 5 originele cadeau-geef-dagen op een rijtje gezet om een speciaal iemand te verrassen met een onverwacht boeket of plant. Die kun je alvast in je agenda zetten.

1. Houseplant Appreciation Day – 10 januari

Houseplant Appreciation Day heeft alles te maken met het brengen van de vreugde en het plezier van de kamerplant bij jou thuis. Deze dag is in het leven geroepen om mensen te herinneren aan de voordelen van kamerplanten. Dit maakt Houseplant Appreciation Day de perfecte gelegenheid om het huis op te fleuren met de kleurrijke groene gloed van een kamerplant. Maar gebruik dit moment ook zeker om iemand zonder groene vingers een anthurium cadeau te doen. Je hebt er bijna geen omkijk naar en het is ook nog eens de langst bloeiende kamerplant. Zie daar maar eens niet blij van te worden!

5x anthurium cadeau-geef-dagen om in je agenda te zetten

2. Floral Design day – 28 februari

Haal alles uit de kast met bloemen! Flower Design Day gaat over het waarderen van bloemendesign als een unieke en creatieve kunstvorm. Vandaag heb je een heel goed excuus om je innerlijke creativiteit volledig los te laten op een spectaculair bloemenontwerp. Er zijn zoveel dingen die je met bloemen kunt doen; een corsage maken, bloemen laten drogen om in te lijsten of een bloemenkrans voor in je haar. De mogelijkheden zijn eindeloos. En om deze dag niet alleen te vieren, geef je een speciaal iemand jouw creatie cadeau. Of misschien nog wel leuker: maak samen een origineel bloemenkunstwerk.

3. Internationale Vrouwendag – 8 maart

Moeder, zussen, echtgenotes, vriendinnen en verloofden; wat zouden we zonder hen doen? We hebben enorm veel te danken aan deze vrouwen. Op International Women’s Day vieren we de geschiedenis van vrouwen, waarbij belangrijke gebeurtenissen, mijlpalen en prestaties benadrukt worden. Deze dag is natuurlijk ook het perfecte moment om je respect en waardering te tonen aan de speciale vrouwen in jouw leven. En een prachtig boeket is daarbij natuurlijk altijd een goed idee.

4. Plant a flower day – 12 maart

Plant a flower day is in het leven geroepen om stil te staan bij de rol van planten en bloemen in de wereld en de noodzaak om deze kleurrijke pracht te behouden. De beste manier om Plant a Flower Day te vieren is om iemand een bloem cadeau geven om te planten of zelf een bloem te planten. Maart is hiervoor het beste moment, dus grijp de voorjaarsvakantie om zaadjes in je tuin te zaaien. En hoe leuk is het om dit cadeau te geven aan je buurvrouw of buurman of iemand anders speciaals? Vergeet ook niet al je potplanten in huis over te potten. Hoe je dat het beste kunt doen lees je hier.

5x anthurium cadeau-geef-dagen om in je agenda te zetten

5. Nationale secretaressedag – 18 april

Waar zouden we zijn zonder de secretaressen? Denk aan al het papierwerk dat nooit gedaan zou worden, de telefoontjes die nooit zouden worden gedaan en de secretaressegrappen die nooit zouden zijn uitgevonden. Daarom vieren we op 19 april secretaressedag. De dag waarop alle administratieve professionals worden geprezen voor al het harde werk dat ze het hele jaar doen, dus toon je waardering met het mooiste boeket. Of nog mooier: een langbloeiende kamerplant waar ze het hele jaar nog van kan genieten!