Een bijzondere samenwerking met Romy Monteiro en anthuriums. Nederlandse zangeres, musicalactrice en presentatrice Romy Monteiro, heeft onlangs haar debuutsingle ‘Stone by Stone’ gelanceerd. In het decor van de videoclip kleden de kleurrijke anthuriums sierlijk de ruimte.

In 2014 deed Romy Monteiro mee aan de talentenjacht The Voice of Holland. Een jaar later in september maakte zij haar musicaldebuut in The Bodyguard. Haar debuutsingle ‘Stone by Stone’ is een voorproefje van haar later dit jaar te verschijnen album. De single is geschreven door de Amerikaanse songwriter en componist Jud Friedman, die eerder met Whitney Houston werkte.

Bloemen moeten in de omgeving passen

‘Stone by Stone’ is een echte ballad, waarbij een romantische, stijlvolle clip hoort. De bloemen moeten in de sfeer van de videoclip passen en daarom is er gekozen voor anthuriums.

Screenshot videoclip ‘Romy Monteiro – Stone by Stone’

Veelzijdige anthurium

Romy Monteiro is de zoveelste in een lange lijst fashion-, muziek- en design-iconen die anthuriums als visueel pronkstuk kiest. Afgelopen jaar was er al een unieke samenwerking met modeontwerper Ronald Kolk, waarbij anthuriums decor stonden in zijn haute coutureshow. Het laat zien hoe veelzijdig de anthurium is en goed tot haar recht komt in een high-end omgeving.

Benieuwd naar de videoclip? Bekijk hem hier: