Staat jouw huis vol planten, maar heb je toch nog lege muren? Versier ze met prachtige groene bladeren, planten en bloemen door middel van botanische posters! Het is natuurlijk niet the real deal, maar het past wel goed bij de rest in huis. Botanische posters doen het goed in combinatie met echte planten en bloemen in het interieur. Enne, ze zijn ook erg geschikt als cadeau! Wellicht voor iemand die juist geen groene vingers heeft? Om je op weg te helpen, zochten wij alvast een aantal hele mooie uit.

Lees ook: Zo gebruik je bloemen om cadeaus mooi in te pakken

5x botanische posters

Dankzij deze botanische posters hoef je geen groene vingers te hebben om een urban jungle in huis te creëren!

Golden leaf

Het ligt maar net aan je interieurstijl, maar wij vinden deze Golden Leaf erg chique. De donkergroene kleur van het blad en de gouden nerven maken het een eyecatcher in huis. Deze poster bestel je bij Desenio.

Bron: Desenio

Urban Jungle

Met deze botanische poster creëer je binnen no-time een urban jungle in huis! Je kunt ‘m via Etsy bestellen.

5 mooie botanische posters voor aan de muur
Bron: Etsy

Droomtuin

Als je zelf geen tuin hebt, hang je toch gewoon een botanische poster van je droomtuin op? Deze Dream Garden bestel je via Etsy.

5 mooie botanische posters voor aan de muur
Bron: Etsy

Plants on pink

Plants on pink is een trend die we al langer kennen, maar nog steeds erg leuk is. Deze schattige roze plantenprint bestel je via Etsy.

5 mooie botanische posters voor aan de muur
Bron: Etsy

Botanische poster cheat sheet

Deze poster vol kamerplanten is ideaal als je af en toe even wilt checken welke planten je allemaal in huis hebt – of nog op je verlanglijstje staan. Je bestelt ‘m via Etsy!

5 mooie botanische posters voor aan de muur
Bron: Etsy

Lees ook: 4 leuke cadeaus voor bloemenliefhebbers