Waar je (hopelijk) vaak bloemen koopt, koop je waarschijnlijk nooit een vaas. Want als je eenmaal een aantal vazen in huis hebt, heb je er in principe geen nieuwe nodig en zit de opbergruimte ervoor ook wel vol. Toch is het wel een aanrader om eens in de zoveel tijd een nieuwe vaas aan te schaffen. Het doet namelijk veel voor je interieur én de bloemen die je erin zet. Om wat inspiratie op te doen, hebben we vijf opvallende vazen op een rij gezet, waar anthurium snijbloemen prachtig in zullen staan.

Goud is niet fout

Deze minimalistische vaas van Broste Copenhagen is gemaakt van lichtgewicht aluminium en afgewerkt met een goudkleurige coating van messing. Afmetingen: 9 x 29,5 cm, prijs: €37,95.

Foto: Broste Copenhagen

Globe vaas

De globe vaas van AYTM is gemaakt van handgeblazen glas en heeft een standaard van messing. Bovenin de bol bevindt zich een opening voor een of meerdere anthurium snijbloem(en). Diameter: 10 cm, prijs: €24,50.

Foto: AYTM

Okergele vaas

Deze vaas van Serax is gemaakt van aardewerk en heeft een vintage uitstraling. Dankzij de kleur is hij helemaal on trend, want hij komt in Spiced Honey: de kleur van 2019 volgens Flexa. Afmetingen: 15 x 45 cm, prijs: €71,95.

Foto: Serax

Lees ook: Zo verwerk je de Flexa trendkleur van 2019 ‘Spiced Honey’ in je interieur

Lange glazen vaas

De Pulver vaas van Leonardo is gemaakt van hoogwaardig glas met een golvende structuur. Het is een hoog model met een slanke hals, uitgevoerd in okergeel. De vaas is ideaal om één anthurium bloem in te zetten, maar is ook zonder al bloemen een eyecatcher. Afmetingen: 10,6 x 40 cm, prijs: €27,95.

Foto: Leonardo

Schelpen

De vaas van Pot & Vaas is versierd met prachtige parelmoer schelpen. Hij komt extra goed uit met een aantal anthurium snijbloemen in donkere en contrasterende kleuren erin, zoals donkerpaars en lichtroze. Afmetingen: 20 x 25 cm, prijs: €64,95.

Foto: Pot & Vaas

Lees ook: 6 bijzondere plantenpotten voor je anthurium potplant

Bewaar dit artikel op Pinterest:

5 opvallende vazen om anthurium snijbloemen in te zetten