Donderdag 15 april is het Nationale Secretaressedag! Een dag om te vieren, want waar zouden we zijn zonder de secretaressen en secretarieel medewerkers? Het is een goed moment om stil te staan bij al het werk wat zij doen, en je waardering daarvoor te tonen. Een mooi Secretaressedag cadeau is natuurlijk een bos bloemen! Maar niet zomaar een. Lees verder voor onze tip!

Secretaressedag cadeau idee

Nationale Secretaressedag is de dag waarop alle administratieve professionals worden geprezen voor al het harde werk dat ze het hele jaar doen. Want zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt, is een goede secretaresse onmisbaar voor de organisatie. Hij of zij neemt allerlei administratieve taken uit handen en handelt die op een goede manier af, zodat jij je volledig kunt richten op het werk waar jij goed in bent.

Het meest gegeven cadeau op Secretaressedag zijn nog steeds bloemen, maar dat betekent niet dat het geen origineel cadeau is. Het maakt hierin natuurlijk wel uit welke bloemen je cadeau doet. Een bos rode rozen doet misschien meer denken aan Valentijnsdag, en met een bosje van het tankstation maak je het jezelf te makkelijk. Anthurium bloemen daarentegen zijn stijlvolle bloemen en echte eyecatchers in huis. En dat ze de vorm van een hart hebben, maakt ze nog net even wat specialer. Daarnaast blijven ze zo twee tot drie weken mooi in de vaas staan! Hierdoor zal hij of zij zich zeer gewaardeerd voelen.

Bekijk via deze link snel waar je anthuriums kunt kopen of bestellen!

Anthurium interieur inspiratie van Huisje_35
Foto: Huisje_35

Een ander idee is natuurlijk een anthurium plant, waar hij of zij het hele jaar nog van kan genieten.

Style je interieur met de Pantone trendkleur van 2021

Lees ook: 5x anthurium cadeau-geef-dagen om in je agenda te zetten