Barbie is hot! En dan hebben we het niet alleen over de Barbie-pop of de langverwachte Barbie-film, maar ook over de kleur Barbie-roze. De trend heeft zelfs een naam: Barbiecore. Hierbij draait alles om roze, het liefst in zoveel mogelijk verschillende tinten. Eerst alleen binnen de mode- en beautywereld, maar inmiddels ook in de wereld van interieur en design. Lees snel verder voor inspiratie!

Wat is Barbiecore?

Roze, roze en nog eens roze – daar draait Barbiecore om. Roze kleding, roze make-up en een roze interieur. De enige stijlregel die bij deze trend hoort is: more is more. Dus pak lekker uit! Hieronder een aantal ideeën voor Barbiecore in je interieur.

Lees ook: Zo werd de anthurium de modebloem van 2023

Barbie-roze in het interieur

De anthurium komt in een grote verscheidenheid aan kleuren, waaronder roze. Of je nou op zoek bent naar hot pink of zachtroze, het is er allemaal. En dat maakt de anthurium de ideale accessoire voor je interieur! Zeker als je het niet ziet zitten om meteen een hele muur roze te verven. It’s all in the details!

Foto: PRCHTG

Barbie thema diner met roze anthuriums

Heb je binnenkort een feestje? Dan is een Barbie thema diner nu natuurlijk helemaal toepasselijk. Benoem Barbiecore tot de dresscode en versier je eettafel met een roze tafelkleed, roze borden, roze stoffen servetten en een overload aan roze bloemen, waaronder anthuriums. It’s a Barbie world!

Barbiecore

Lees ook: 3 tips om zonder grote veranderingen meer kleur in huis te brengen