Tientallen bloemen sierde de tuin van Huize Frankendael in Amsterdam tijdens de Vogue x Netflix Garden Party. Een evenement georganiseerd door Vogue Nederland en Netflix in het teken van de serie Queen Charlotte. Anthuriums konden niet ontbreken tussen alle koninklijke bloemen en festiviteiten.

Vogue x Netflix Garden Party

Het juninummer van Vogue magazine staat in het teken van de Netflix-serie Queen Charlotte. Acteurs India Amarteifio en Corey Mylchreest schitteren op de cover van het juninummer. Daarom werden zij uitgenodigd in Amsterdam om deze speciale editie te openen. Designers uit de Nederlandse mode- en kunstwereld, influencers en modellen verzamelden zich voor deze feestelijke dag met een koninklijk tintje.

Lees ook: Anthurium bloemen op de catwalk tijdens Paris Fashion Week

Anthuriums als koninklijke bloemen op de Vogue x Netflix Garden Party
Foto: Milan Gino

Koninklijke bloemen

De tuin van Huize Frankendael was omgetoverd tot een koninklijke paleistuin, geheel in stijl met de serie Queen Charlotte. Anthurium bloemen waren verwerkt in grote arrangementen en extravagante boeketten. Prachtige bloemen decoraties, gearrangeerd door LM Flower Fashion Productions. Daarnaast waren modellen gekleed in designs van opkomende Nederlandse ontwerpers. Kortom, een feest met koninklijke bloemen en mode.

Foto: Milan Gino
Foto: Milan Gino

Anthurium & fashion

Fashion en bloemen kunnen elkaar op schitterende wijze versterken. De anthurium complementeert de meest prachtige ontwerpen, met haar opvallende schutblad en unieke vorm. Vanwege haar bijzonder lange houdbaarheid en stevige steel is de anthurium goed te verwerken. Daarnaast is de bloem verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren.

Lees ook: Fashion & anthurium: een populaire bloem voor modeshows en fotoshoots

Bron: Vogue