Staat jouw trouwdag voor de deur? Of het nou jullie 1e, 5e of 50e huwelijksjubileum is, het blijft elk jaar weer een speciale dag. Een die je met bloemen viert! En waar rozen hiervoor vaak de standaard keuze zijn, zijn anthurium bloemen een origineel en verrassend alternatief. Met hun hartvormige bloemen zijn ze de ideale keuze om een trouwdag te vieren!

Vier je trouwdag met hartvormige anthuriums

Anthuriums zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook duurzaam en blijven lang mooi in de vaas. Tip: ververs één keer per week het water in de vaas en snijd meteen 2 cm van de onderkant van de stelen af voor een extra lange levensduur. Het zijn veelzijdige bloemen, die eindeloze mogelijkheden bieden – of je nu gaat voor een romantisch, modern, tropisch, minimalistisch of rustiek boeket. Laat je inspireren door onderstaande boeketten en maak van je trouwdag een onvergetelijk moment.

Lichtroze, felroze en rood – het zijn de kleuren van de liefde. Ben je nog altijd even verliefd op je partner als op jullie trouwdag? Ga dan voor een romantisch boeket in de kleuren van de liefde!

Vieren jullie dit jaar een bijzondere trouwdag? Verras je geliefde dan met een uitbundig boeket dat liefde ademt. Hier kun je niet omheen!

Maar je hoeft natuurlijk niet groots uit te pakken om je onvoorwaardelijke liefde te uiten met bloemen. Sterker nog: juist een simpel boeket kan heel stijlvol zijn. Ga voor een aantal van de favoriete kleuren anthuriums van je geliefde en je zit goed!

Valt je trouwdag in de lente, ga dan voor een vrolijk boeket vol voorjaarskleuren zoals groen en geel. In de zomer kun je aan veel felle kleuren denken, terwijl het in de herfst en winter weer wat donkerder mag. Denk dan bijvoorbeeld aan okergeel en bordeauxrood.

vier je trouwdag
Foto: Anthura

Lees ook: Zo creëer je een floral bruiloft met anthurium bloemen